Search found 37 matches

by MickO
Tue Jan 09, 2018 7:54 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: WR-1043ND V2 wifi problems?
Replies: 8
Views: 4966

Re: WR-1043ND V2 wifi problems?

Now running wrt1200ac with Gargoyle.
So far, no problems.
Flashed my wr1043nd's with LEDE.
Now working fine.
Looking forward to Gargoyle LEDE in the future.
Thanks for comments.
by MickO
Mon Jan 08, 2018 7:48 pm
Forum: General Discussion
Topic: TP-Link WR1043N v5
Replies: 11
Views: 5207

Re: TP-Link WR1043N v5

I have two WR1043ND V2. I had persistent wifi problems with latest Gargoyle builds. I have now reverted and reflashed to latest LEDE build. Everything working fine at the moment, my "customers" are not reporting problems. One of several PITA with LEDE compared with Gargoyle, is the GUI. Th...
by MickO
Wed Dec 27, 2017 8:02 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: WR-1043ND V2 wifi problems?
Replies: 8
Views: 4966

Re: WR-1043ND V2 wifi problems?

Decided to disable the on board wifi and now using a BT HH5 as an access point, with the advantage of dual bands.

Now looking at an TP-LINK-Archer-C7-AC1750 to replace the WR1043ND, which hopefully won't have the same wifi problem?
Or should I dump TP-Link and go for Linksys. If so, which one?
by MickO
Wed Dec 20, 2017 6:13 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: WR-1043ND V2 wifi problems?
Replies: 8
Views: 4966

Re: WR-1043ND V2 wifi problems?

Thanks Eric. Assume this is a Open-WRT software problem, as opposed to TP-Link hardware? I tried to get to the links provided, but Chrome is suggesting... You cannot visit dev.openwrt.org right now because its certificate has been revoked. Network errors and attacks are usually temporary, so this pa...
by MickO
Tue Dec 19, 2017 3:06 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: WR-1043ND V2 wifi problems?
Replies: 8
Views: 4966

WR-1043ND V2 wifi problems?

I've got two 1043's. Each is in a physically separate environment, using different ISP's. One is using DD-WRT with no firmware updates for a couple of years. The other is using the latest version of Gargoyle, 1.10. People using the DD-WRT version have been reporting WiFi problems with connections ma...
by MickO
Mon Apr 17, 2017 3:52 pm
Forum: Other Issues
Topic: Port Forward list disappears?
Replies: 1
Views: 983

Re: Port Forward list disappears?

Coming to the conclusion I didn't save the settings at various times of me editing. Time will tell. :lol: :oops:
by MickO
Sun Apr 16, 2017 7:27 pm
Forum: Other Issues
Topic: Port Forward list disappears?
Replies: 1
Views: 983

Port Forward list disappears?

Had this happen twice this week. My port forward settings disappear and leave me with blank settings... Upnp/NAT-PMP is enabled. Device Name:Gargoyle Gargoyle Version:1.9.2 Model:TP-Link TL-WR1043N/ND v2 Device Configuration:Gateway Memory Usage:22.7MB / 59.6MB (38.2%) Connections:185/4096 CPU Load ...
by MickO
Tue Feb 21, 2017 7:19 pm
Forum: Other Issues
Topic: UPNP problem?
Replies: 5
Views: 2269

Re: UPNP problem?

I have just put a Sunluxy DVR on the network. Hooray, upnp works. All ports that I expect to be open are open. BUT, the DDNS only has four fixed servers, Dyndns.org, no-ip.com, 3322.org and oray.com. Dyn has a paywall, No-ip has a free account, but has to be enabled monthly and the other two are Chi...
by MickO
Tue Feb 21, 2017 3:37 pm
Forum: Other Issues
Topic: UPNP problem?
Replies: 5
Views: 2269

Re: UPNP problem?

Yes, absolutely from cold starting everything, let alone flashing to 1.9.2. I think the DVR I was testing has a upnp problem and I have had to port forward. The only upnp listing by Gargoyle is my PC where a couple of apps are setup to use particular ports. The test utilities I have tried to setup P...
by MickO
Sat Feb 18, 2017 11:05 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: 1043nd v2 wan port not detecting until reconnect
Replies: 8
Views: 1883

Re: 1043nd v2 wan port not detecting until reconnect

A bit late, but your 1043 probably has a 3 year warranty. Phone or email TPL support and hopefully you'll get an new one in exchange, I did :D