Archer C7 V2

Report problems and success stories with Gargoyle on various hardware platforms.

Moderator: Moderators

Post Reply
JV78
Posts: 30
Joined: Sun Apr 23, 2017 6:03 am

Archer C7 V2

Post by JV78 »

Lately I'm having some trouble with my Archer C7 V2 (Gargoyle 1.12 installed). I (and other devices) can't connect to the router. Rebooting fixes the issues.
Where do I start looking to fix this?

ispyisail
Moderator
Posts: 4928
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

Re: Archer C7 V2

Post by ispyisail »

If it helps i'm running this version and it is very stable

Image

JV78
Posts: 30
Joined: Sun Apr 23, 2017 6:03 am

Re: Archer C7 V2

Post by JV78 »

Can't find that one, 1.12(stable) is as high as it goes.

ispyisail
Moderator
Posts: 4928
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

Re: Archer C7 V2

Post by ispyisail »

viewtopic.php?f=14&t=12458

1.12.0 should also be good

JV78
Posts: 30
Joined: Sun Apr 23, 2017 6:03 am

Re: Archer C7 V2

Post by JV78 »

Is it worth it going from 1.12.0 to your version? The 2.4GHZ band fails every once in a while, even with the 1.12.0 version.

Post Reply