Kernel stopping on first boot.

Report problems and success stories with Gargoyle on various hardware platforms.

Moderator: Moderators

Post Reply
user3282
Posts: 6
Joined: Sun May 22, 2016 5:45 pm

Kernel stopping on first boot.

Post by user3282 »

I have a Gargoyle 1.8.1 on TP-LINK WR1043ND V 2.1

This build works perfectly, but when the electricity is off, the kernel stops on the first boot and I need to boot manually pressing the Reset/WPS button to reboot the router.

I did a startup script with START=01 on "init.d" folder to reset once on power on, but the kernel loading stops before the start scripts.

Only the last log file remains in RAM, so I can not detect this issue on log.

Is there any way to solve this problem?

tapper
Moderator
Posts: 1071
Joined: Sun Oct 13, 2013 5:49 pm
Location: Stoke-on-trent UK

Re: Kernel stopping on first boot.

Post by tapper »

Not that i can think of off the top of my head but you mite want to try and upgrade to 1.9x found here:
https://www.gargoyle-router.com/phpbb/v ... =14&t=8696

You cant save settings.
Linksys WRT1900AC V2 Gargoyle 1.11
Linksys WRT3200ACM OpenWrt Snapshot

user3282
Posts: 6
Joined: Sun May 22, 2016 5:45 pm

Re: Kernel stopping on first boot.

Post by user3282 »

tapper, thanks for reply.

I tried it but this issue persist and on this new build some packages not working.

user3282
Posts: 6
Joined: Sun May 22, 2016 5:45 pm

Re: Kernel stopping on first boot.

Post by user3282 »

tapper wrote:Not that i can think of off the top of my head but you mite want to try and upgrade to 1.9x found here:
https://www.gargoyle-router.com/phpbb/v ... =14&t=8696

You cant save settings.


tapper, thanks for reply.

I tried it but this issue persist and on this new build some packages not working

Post Reply