Successfully flashed a router? Tell Us!

Report problems and success stories with Gargoyle on various hardware platforms.

Moderator: Moderators

User avatar
SirLancelot1982
Posts: 20
Joined: Wed Feb 08, 2012 4:01 pm

Re: Successfully flashed a router? Tell Us!

Postby SirLancelot1982 » Sat Feb 25, 2012 9:16 am

Succesfull installed:

gargoyle_1.4.6-ar71xx-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin

On:

TP-LINK TL-WR1043ND
Hardware version: 1.8


About 2,5 weeks ago.

Everything works fine.

Noticed problems:
1/ Correction of wrong WAN MAC subscribed on my Internet Operator MAC address network access list - After correction Gargoyle obtaining WAN setting automatically on Connection Via: DHCP (Wired) setting.
2/ Strange WLAN LED work. It blinks when I connect any PC by Wireless and mainly its blank when no PC is connected by wireless but sometimes after disconnect all PCs WLAN LED is shine all the time since next wireless connection.
3/ My Internet Operator gives me double Internet speed at night and once or twice I have to reboot router to get that speed. Before reboot Internet speed was half of my standard day speed.
---

Best Regards

SirLancelot1982

#---#
ROUTER: TP-LINK TL-WR1043ND
HW: 1.8
SW: Gargoyle 1.5.8
#---#

pbix
Developer
Posts: 1365
Joined: Fri Aug 21, 2009 5:09 pm

Re: Successfully flashed a router? Tell Us!

Postby pbix » Sun Feb 26, 2012 9:48 am

SirLancelot1982 wrote:3/ My Internet Operator gives me double Internet speed at night and once or twice I have to reboot router to get that speed. Before reboot Internet speed was half of my standard day speed.


Please start a separate thread on this subject here in this forum and tell us how you determined that rebooting changed anything? It seems unlikely to me that rebooting would do anything to increase your speed.
Netgear WNDR3700v2
TP Link 1043ND v3
TP-Link TL-WDR3600 v1
Buffalo WZR-HP-G300NH2
WRT54G-TM

cdprincipe
Posts: 26
Joined: Mon Feb 06, 2012 8:47 am

Re: Successfully flashed a router? Tell Us!

Postby cdprincipe » Tue Mar 06, 2012 3:58 am

gargoyle_1.5.4-ar71xx-tl-wr741nd-v1-squashfs-sysupgrade.bin
on
TP-Link 741nd v2.4

jorgemiguel4
Posts: 85
Joined: Thu Dec 29, 2011 2:17 pm

Re: Successfully flashed a router? Tell Us!

Postby jorgemiguel4 » Tue Mar 13, 2012 1:46 pm

Progman wrote:Successfully flashed TP-Link TL-MR3220 v1.2 by Gargoyle 1.5.x.


What image? For MR-3420?

technocar2
Posts: 12
Joined: Fri Nov 12, 2010 10:29 pm

Re: Successfully flashed a router? Tell Us! Flashed WNDR3800

Postby technocar2 » Thu Mar 15, 2012 5:36 pm

I have successfully flashed Netgear WNDR3800 with gargoyle_1.4.7-ar71xx-wndr3800-squashfs-factory.img

I did this through the factory firmware 1.0.0.18 and it was able to detect that gargoyle is based on openwrt and it installed it just fine. :D

Then from gargoyle I loaded 1.5.4.

Note: I used 1.4.7 first because its stable but you could probably load 1.5.4 first as the factory firmware can detect its openwrt.

Everything working fine but I have no way to test 5GHz. Its been running for 6 hours now.

jorgemiguel4
Posts: 85
Joined: Thu Dec 29, 2011 2:17 pm

Re: Successfully flashed a router? Tell Us!

Postby jorgemiguel4 » Tue Mar 20, 2012 10:51 am

jorgemiguel4 wrote:
Progman wrote:Successfully flashed TP-Link TL-MR3220 v1.2 by Gargoyle 1.5.x.


What image? For MR-3420?


Up!

Please can someone answear me? I need it very quicky...

russianpolarbear
Posts: 1
Joined: Sun Mar 25, 2012 8:41 am

Re: Successfully flashed a router? Tell Us!

Postby russianpolarbear » Sun Mar 25, 2012 8:44 am

Flashed TP-LINK TL-WR741ND 1.4 (RU) with gargoyle_1.3.12-ar71xx-tl-wr741nd-v1-squashfs-factory.bin from factory firmware of TPLink. Good.

linkboss
Posts: 14
Joined: Fri Apr 13, 2012 7:23 am

Re: WRT54GL v1.1

Postby linkboss » Sat Apr 14, 2012 12:51 am

i have been able to flash a WRT54GL v1.1 with 1.4.7

I used the stock web GUI to load the .bin file without any problems.

Only problem was it locked up after 2 months and required a reset using the firstboot command. Will have to monitor the situation.

batcave
Posts: 2
Joined: Tue Apr 17, 2012 8:00 pm

Re: Successfully flashed a router? Tell Us!

Postby batcave » Sun Apr 22, 2012 4:15 pm

I have successfully flashed/converted my tplink wr740n v2 with dd-wrt then flashed it back to factory but this time "wr741nd" firmware downloaded form dd-wrt site and then finally flashed gargoyle firmware again using wr741nd firmware.

littleone
Posts: 3
Joined: Sun Apr 08, 2012 2:21 pm

Re: Successfully flashed a router? Tell Us!

Postby littleone » Wed Apr 25, 2012 4:05 pm

have successfully flashed 1.4.7 on my WNDR3700 v1 with the following image

gargoyle_1.4.7-ar71xx-wndr3700-squashfs-factory.img

The Router is running fine for mote than 10 days or so.

Thanks a lot.


Return to “Hardware / Installation Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests