WNDR3700 to WRT1900ACS

Report problems and success stories with Gargoyle on various hardware platforms.

Moderator: Moderators

guyso
Posts: 41
Joined: Fri Jan 06, 2012 6:52 pm

WNDR3700 to WRT1900ACS

Postby guyso » Fri Jan 17, 2020 5:36 pm

Hi all

I am upgrading my router from a Netgear WNDR3700v4 running 1.10.X to a Lynksys WRT1900ACSv2. I am going to load Gargoyle 1.12.0 on the WRT1900ACSv2 and as I have a lot of mapped IP addresses I would like to avoid manually re-entering them. Can I do a clean install on the WRT1900ACSv2 and then transfer the following files from the WNDR3700v4 to avoid re-entering all the mapped IP addresses.

/etc/hosts
/etc/ethers

I will transfer all other settings manually.

Thanks
Netgear WNDR3700 v1 and v2 and v4

Lantis
Moderator
Posts: 5358
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: WNDR3700 to WRT1900ACS

Postby Lantis » Fri Jan 17, 2020 5:52 pm

Yes that is ok
Routers: Various ar71xx/mvebu/x86-64
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases


Return to “Hardware / Installation Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests