Gargoyle for Tp-Link Archer C7

General discussion about Gargoyle, OpenWrt or anything else even remotely related to the project

Moderator: Moderators

Post Reply
noelian13
Posts: 5
Joined: Sat Jul 23, 2016 7:22 am

Gargoyle for Tp-Link Archer C7

Post by noelian13 »

Hello Guys and Gals ^_^ still new here and to the flashing thing

just wanna ask if how i can flash the TP Link Archer C7 V2 ( Philippines)
the usual way mentioned in the installation instructions ?

i wish to use the data quotas by the way :D

also what should i use the 1.8 version or the 1.9.0/1.9.1 ?

thanks :)

coits
Posts: 117
Joined: Thu Sep 19, 2013 1:58 am
Location: canada

Re: Gargoyle for Tp-Link Archer C7

Post by coits »

Hi,

Tried this build on the link below,So far I dont see any problem.

viewtopic.php?f=14&t=9415

Regards
Gargoyle 1.9.x on Buffalo WZR-HP-AG300H
Gargoyle 1.10.x on TP-Link Archer C7 v2.0
Gargoyle 1.11.x on WRT3200 acm

tapper
Moderator
Posts: 1071
Joined: Sun Oct 13, 2013 5:49 pm
Location: Stoke-on-trent UK

Re: Gargoyle for Tp-Link Archer C7

Post by tapper »

coits wrote:Hi,

Tried this build on the link below,So far I dont see any problem.

viewtopic.php?f=14&t=9415

Regards
+1 best build to run IMO :)
If it will not flash for you pleas post back and we will help you to get it flashed.
Linksys WRT1900AC V2 Gargoyle 1.11
Linksys WRT3200ACM OpenWrt Snapshot

Post Reply