Version 1.9.1

The latest news about Gargoyle

Moderator: Moderators

ispyisail
Moderator
Posts: 4809
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

Re: Version 1.9.1

Post by ispyisail »

Image

pwiktorczyk
Posts: 6
Joined: Tue Jul 12, 2016 4:25 pm

Re: Version 1.9.1

Post by pwiktorczyk »

Unfortunately "sys" is not shining. Olny PWR is shining

pwiktorczyk
Posts: 6
Joined: Tue Jul 12, 2016 4:25 pm

Re: Version 1.9.1

Post by pwiktorczyk »

ispyisail wrote:Image

I tried. It's not working

ispyisail
Moderator
Posts: 4809
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

Re: Version 1.9.1

Post by ispyisail »

I can be tricky

I think there are some youtube clips on how to do it

keep trying

Lantis
Moderator
Posts: 5528
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Version 1.9.1

Post by Lantis »

http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases
Please be respectful when posting. I do this in my free time on a volunteer basis.

dante
Posts: 3
Joined: Mon Jan 07, 2013 6:01 pm

Re: Version 1.9.1

Post by dante »

Fixes guest network routing by including proper ebtables module


Can you please explain what changes were incorporated in the guest network routing?

pwiktorczyk
Posts: 6
Joined: Tue Jul 12, 2016 4:25 pm

Re: Version 1.9.1

Post by pwiktorczyk »

Lantis wrote:https://www.youtube.com/watch?v=_NqHpRHl8gQ

Thank you for all your answers, unfortunatelly is not working.
I tried youtube method and also with wireshark. It's not working.
Ping is not reaching the router.
Maybe it's time to change the device :)

ispyisail
Moderator
Posts: 4809
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

Re: Version 1.9.1

Post by ispyisail »

pwiktorczyk wrote:
Lantis wrote:https://www.youtube.com/watch?v=_NqHpRHl8gQ

Thank you for all your answers, unfortunatelly is not working.
I tried youtube method and also with wireshark. It's not working.
Ping is not reaching the router.
Maybe it's time to change the device :)


google "serial cable for openwrt routers" or something like that

frosty
Posts: 8
Joined: Wed Jul 13, 2016 7:02 am
Location: Germany

Re: Version 1.9.1

Post by frosty »

pwiktorczyk wrote:
Lantis wrote:https://www.youtube.com/watch?v=_NqHpRHl8gQ

Thank you for all your answers, unfortunatelly is not working.
I tried youtube method and also with wireshark. It's not working.
Ping is not reaching the router.
Maybe it's time to change the device :)



I am facing the same problem as pwiktorczyk. I also did the sysupgrade to 1.9.1 on my wr1043nd -> only the link & power leds are lighting up, no webshell access, no telnet access, no ping...

I am using gargoyle on that router since 1.5 and never had any problems upgrading until now. Maybe there is a problem with the firmware?

I checked the web for the failsafe boot, but according to the openwrt wiki one should push the button when the sys-led lights up..but as I mentioned before, only the pwr and link leds do..

So as of now my trusty 1043nd is bricked...

Lantis
Moderator
Posts: 5528
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Version 1.9.1

Post by Lantis »

Go for a serial recovery.

Did the two people reporting "bricks" attempt to preserve settings?
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases
Please be respectful when posting. I do this in my free time on a volunteer basis.

Post Reply