Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

The latest news about Gargoyle

Moderator: Moderators

omiez
Posts: 70
Joined: Sat Jan 28, 2012 10:12 am

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby omiez » Fri May 09, 2014 9:21 pm

Krog wrote::shock: sorry for ask but it can flash the TL-WR841ND-V8 whit

gargoyle_1.6.1-ar71xx-generic-tl-wr841n-v8-squashfs-factory.bin


the TL-WR841N-V8 is the same that TL-WR841ND-V8?


:shock:

Yes it is the same, the only difference is that yours have detachable antennas.

User avatar
Krog
Posts: 45
Joined: Mon May 06, 2013 4:50 pm

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby Krog » Sat May 10, 2014 1:45 am

omiez wrote:
Krog wrote::shock: sorry for ask but it can flash the TL-WR841ND-V8 whit

gargoyle_1.6.1-ar71xx-generic-tl-wr841n-v8-squashfs-factory.bin


the TL-WR841N-V8 is the same that TL-WR841ND-V8?


:shock:

Yes it is the same, the only difference is that yours have detachable antennas.



many thanks for the info :D
TL-WR-741ND V4.20 -Version 1.9.X
TL-WA-701ND V1.2 - Version 1.9.X
TL-WA-701ND V2.1 - Version 1.9.X
TL-WR-741ND V4.22 X 3 -Version 1.9.X
TL-WR-841ND V8 -Version 1.9.X
TL-WA-901ND V3 - Version 1.9.X

khisanth
Posts: 3
Joined: Thu Apr 03, 2014 11:15 pm

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby khisanth » Sat May 10, 2014 3:59 pm

i flashed with 1.61. But then wifi started to act weird on my ipad and android phone. Web pages half loading or timeouts. DNS resolution not working, etc. Cable connection kept working fine, only wifi was having problems.

I reverted to my old 1.54 and everything went back to normal.

I have a Wndr3700 V1.

erez669
Posts: 94
Joined: Sun May 12, 2013 4:52 pm

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby erez669 » Sat May 10, 2014 5:38 pm

version 1.6.1 is buggy, wait for new one.

dieres
Posts: 12
Joined: Wed Nov 03, 2010 8:33 am

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby dieres » Wed May 14, 2014 3:45 pm

I am back on all my tplink 1043nd and wrd4300 to 1.6.0. necessary client bridge mode does really not work on these routers with 1.6.1.

The no dhcp issue I had with 1.6.0 I was able to solve with the line :
option dhcp 'ip_of_dhcpserver'
in /overlay/etc/network.

cfxs
Posts: 1
Joined: Fri May 16, 2014 8:15 am

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby cfxs » Fri May 16, 2014 8:20 am

I have a TP-Link TL-WR1043ND v1.8 with gargoyle v1.6.1 at last i have no wifi disconnects in the last 3 weeks it is stable for me now i turned down transmit power down from max 27 dBm to 20 dBm and since doing that no wifi issues at all

scrmtrey
Posts: 102
Joined: Wed May 14, 2014 2:25 am

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby scrmtrey » Sat May 17, 2014 2:13 pm

cfxs wrote:I have a TP-Link TL-WR1043ND v1.8 with gargoyle v1.6.1 at last i have no wifi disconnects in the last 3 weeks it is stable for me now i turned down transmit power down from max 27 dBm to 20 dBm and since doing that no wifi issues at all


Hmmm make sense. Will try that. Hope it will fix the wifi issue.
wdr3600 v1.5 @ Latest ispyisail build

ispyisail
Moderator
Posts: 4194
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby ispyisail » Sat May 17, 2014 3:31 pm

I'm having problems getting port forwarding to work with 1.6.1

Can anybody else confirm this problem?

EDIT" Nothing wrong with port forwarding

Double NAT problem

n0pin
Posts: 129
Joined: Thu Jan 09, 2014 6:39 am

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby n0pin » Sun May 18, 2014 1:50 pm

Anyone managed to get Gargoyle running in VirtualBox? I can't get it to work.

zjays
Posts: 1
Joined: Tue May 20, 2014 1:46 am

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Postby zjays » Tue May 20, 2014 2:12 am

gumball3000 wrote:
swensonator wrote:I have the same problem as leraptor06.

TL-WR1043ND v1.8 requires reboot in order for wireless to connect using 1.6.1 (i.e. every time I wake up my laptop I need to reboot router). Problem did not exist with 1.5.11 (never used 1.6.0). Everything else works as expected after the upgrade. The wireless signal is broadcasting (ssid is seen), but I get a "timeout" error if I try to force connect.



I also got this problem
Wi-fi was stable on my TL-WR1043ND v1.8 with Gargoyle 1.6.0, on 1.6.1 i cannot connect my phone anymore to the router, i also get timeout and I need to reboot the router to fix it


I had a pretty similar problem after upgrading my TL-WR941ND-v3.1 from 1.6.0 to 1.6.1. Wifi-connected devices would get dropped every few hours and were unable to reconnect until the router was reset. Going back to 1.6.0 (with the preserve settings option) fixed this.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests