Version 1.6.0

The latest news about Gargoyle

Moderator: Moderators

Dev_BR
Posts: 87
Joined: Fri Jan 27, 2012 6:55 am

Re: Version 1.6.0

Postby Dev_BR » Fri Jan 24, 2014 3:23 pm

As a workarround, try this
Edit the crazy link and copy/past only the right content, like this
Before: http://:8080192.168.2.1:8080/login.sh
After : http://192.168.2.1:8080/login.sh

It works for me and I can use it or even downgrade router to 5 1 11

sionghua
Posts: 12
Joined: Thu Jul 23, 2009 12:17 am

Re: Version 1.6.0

Postby sionghua » Fri Jan 24, 2014 7:24 pm

Hi,

I keep having to restart my modem(in bridge mode). What info can I provide to help debug this? Thanks.

techrosis
Posts: 1
Joined: Sat Jan 25, 2014 9:44 am

Re: Version 1.6.0

Postby techrosis » Sat Jan 25, 2014 9:47 am

Whatever you did to fix the BW Distribution charts needs to be applied to the QOS Charts as well I believe. They are not working for me. TP-Link TL-WR1043N/ND v1 1.5.11 to 1.6.0 upgrade preserved settings. All seems to work except for the QOS Dist. Charts.

Edit: Scratch that....apparently after the nightly reboot it seems to be working now :P

cdprincipe
Posts: 26
Joined: Mon Feb 06, 2012 8:47 am

Re: Version 1.6.0

Postby cdprincipe » Mon Jan 27, 2014 4:43 am


cdprincipe
Posts: 26
Joined: Mon Feb 06, 2012 8:47 am

Re: Version 1.6.0

Postby cdprincipe » Mon Jan 27, 2014 5:12 am

it seems there are many problems in that release

tuts
Posts: 2
Joined: Thu Jan 30, 2014 11:16 am

Re: Version 1.6.0

Postby tuts » Thu Jan 30, 2014 11:20 am

If there is no German Translation, i can help to translate ...

bearwood
Posts: 1
Joined: Thu Jan 30, 2014 4:57 pm

Re: Version 1.6.0

Postby bearwood » Thu Jan 30, 2014 5:16 pm

Well Ive been using Gargoyle for the last 4 years and this latest release has me struggling.
The web interface either doesn't come up and when it does some of the menu functions don't work. I have to add overview.sh or dhcp.sh to the url.
Last night I was attempting to redo the static IP's and it would not accept more than entry, had to save changes after each add.
I upgraded from 1.5.6 and I am going to revert back to that as this is unuseable for me.
This is on a TL-wr1043nd v1.8.

EDIT: All seems to be fine using Chrome browser on OSX. Problem appears to be with Safari.

qtr
Posts: 17
Joined: Fri Apr 29, 2011 7:34 am

Re: Version 1.6.0

Postby qtr » Fri Jan 31, 2014 6:24 pm

The 'Reset' button in Firewall/Quotas setting still doesn't seem to do anything, same as that in version 1.5.11

ctx
Posts: 1
Joined: Fri Jan 24, 2014 1:48 pm

Re: Version 1.6.0

Postby ctx » Sat Feb 01, 2014 1:52 pm

Am having problems with my XFTA Router that has the original Gargoyle firmware from when purchased ..
Gargoyle Version:1.2.3-custom (Built Wed May 19 00:51:44 UTC 2010)

There is a problem with router freezing or locking up.

There has been info that comments on:

"DN increased the speed of the key code, which if the IKS emulator (XFTA, NOI, ect..) is slow, it will have trouble keeping up".

Is it possible I need to upgrade the Gargoyle firmware, that might help this problem? Or is there a new XFTA Router that is faster to handle the above speed problems.

Appreciate any comments of directions.

ctx

thknepper
Posts: 1
Joined: Sun Feb 02, 2014 4:46 pm

Re: Version 1.6.0

Postby thknepper » Sun Feb 02, 2014 4:54 pm

tuts wrote:If there is no German Translation, i can help to translate ...


I already started a german language plugin. It's available under
https://github.com/thknepper/gargoyle


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest