Version 1.5.11 - Translations

The latest news about Gargoyle

Moderator: Moderators

halex4u
Posts: 2
Joined: Wed Oct 16, 2013 5:00 am

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby halex4u » Thu Oct 17, 2013 7:16 am

Thank you for your hard work. Now everything works!

BashfulBladder
Moderator
Posts: 250
Joined: Thu Jan 17, 2013 11:43 pm

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby BashfulBladder » Thu Oct 17, 2013 8:02 am

mates wrote:missing wifi surwey


A basic form of it is already there, so the plugin will never be added because I'm not changing the name.

https://github.com/ericpaulbishop/gargoyle/pull/115
TP-Link WDR3600 v1.1 running 1.5.10+ L10n-English (Built 20130922 - OpenWrt r38093)
TP-Link WDR4300 running 1.5.10+ i18n-English (Built 20131010 - OpenWrt r38286)

https://github.com/BashfulBladder/gargoyle-plugins/wiki

sheriffy
Posts: 13
Joined: Thu Oct 17, 2013 2:18 pm

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby sheriffy » Thu Oct 17, 2013 2:39 pm

Can somebody pelase confirm the Atheros Wifi problems are fixed in this release ?
I haven been running 1.5.9 and 1.5.10 on my netgear wndr3700v2 with lots of wifi problems. (after some time only 1mb speed)

With 1.5.10 i tried the workarounds "disable Atheros Adaptive Noise Immunity (ANI) and "Low Ack" disassociation" which did not fix the wifi problem. For me switching to 54G only worked the best but still had to reboot my router daily to keep de wifi running.
Now i am back to version 1.5.6 and that version is very stable, no wifi problems at all, but... i like the new features of 1.5.11.

I would like to know for sure if the wifi problems are really fixed before i upgrade.

EDIT 21-10-2013
1.5.6. is NOT working OK, i thought it was and i thought the problem with my foscam cam related to the cam. Many times it would not connect, but there was a problme with the antenna of the cam. Now with new antenna still problem with connecting. Switched back to 1.4.7 and that dit not solve the problem. Cam could connect to my little wifi repeater without problem so my conclusion the problem is my router. Then i flashed the horrible looking stock firmware 1.0.0.12 and connection to my foscam is instant and steady !!!. (but i now mis a lot of nice features this stock firmware does not have.)
I think all routers based on this Atheros chipset have the same problem with Openwrt, dd-wrt, gargoyle,and even stock firmware >1.0.0.12.
I have read al lot about this problem now and found on the openwrt forum a post that stated there was one version (14896) which worked ok but was based on madwifi driver instead of ath9k. Later releases seem to be broken again ?

Thanks for this great software.
Last edited by sheriffy on Mon Oct 21, 2013 4:41 pm, edited 2 times in total.

User avatar
chigo58
Posts: 41
Joined: Wed Dec 22, 2010 5:09 am

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby chigo58 » Thu Oct 17, 2013 3:33 pm

sheriffy wrote:Can somebody pelase confirm the Atheros Wifi problems are fixed in this release ? I would like to know for sure if the wifi problems are really fixed before i upgrade. Thanks for this great software.


I encountered wifi probs with 1.5.11.. i reverted to this version viewtopic.php?f=14&t=4812 and no more probs
x2 Archer C5,C7 - Stock | x1 TL-WA730RE v1 - Openwrt 14.07 | x2 TL-WR1043ND v1.7 - Gargoyle v1.6.X http://goo.gl/VMbxcH | x2 WRT54GL v1.1 Tomato v1.28.7821 MIPSR1-Toastman-ND, 14929_vpn | x1 WHR-HP-G54 - Gargoyle 1.4.7

erez669
Posts: 112
Joined: Sun May 12, 2013 4:52 pm

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby erez669 » Thu Oct 17, 2013 4:03 pm

will this fix the wifi issues on tp-link 1043 v1 router? i'm working with 1.5.4 and the router works great, but wifi disconnects after massive transfer files within lan. if i copy 7GB file from LAN PC to the wireless laptop, the wifi is disconnects after 2 minutes in the middle of transfer, so in high bandwidth and massive transfer he fails and disconnects the wifi connection, on LAN there is no issues at all.
i want version that fix this issue, and then i can tell that this is perfect release of firmware, the stock firmware of tp-link manufacturer is disaster on all modules.

sheriffy
Posts: 13
Joined: Thu Oct 17, 2013 2:18 pm

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby sheriffy » Thu Oct 17, 2013 4:49 pm

I encountered wifi probs with 1.5.11.. i reverted to this version viewtopic.php?f=14&t=4812 and no more probs


So this new version still has the atheros wifi problems, but the build from the thread has not ?
Is it possible the build from the thread which is older has newer modules that fix the wifi problem ?

tapper
Moderator
Posts: 1065
Joined: Sun Oct 13, 2013 5:49 pm
Location: Stoke-on-trent UK

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby tapper » Thu Oct 17, 2013 5:05 pm

Hi thanks for the update no buggs so far.
Linksys WRT1900AC V2 Gargoyle 1.11
Linksys WRT3200ACM OpenWrt Snapshot

Tank_Killer
Posts: 34
Joined: Wed Oct 26, 2011 11:25 pm
Location: Canada

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby Tank_Killer » Thu Oct 17, 2013 10:03 pm

Upgraded my WNDR3700 V1, did not try to preserve settings. Working in Bridge/Repeater mode, no issues so far.

mates
Posts: 128
Joined: Mon Nov 14, 2011 7:53 am

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby mates » Fri Oct 18, 2013 8:21 am

DLNA status button under DLNA menu is not working from WAN side ... is redirectiong to LAN ip

erez669
Posts: 112
Joined: Sun May 12, 2013 4:52 pm

Re: Version 1.5.11 - Translations

Postby erez669 » Fri Oct 18, 2013 12:51 pm

no answer to my question in previous post - is this version resolve all issues with atheros wifi chip? with massive transfer on wifi, he disconnects me and i need to reconnect, that the main problem with vesion 1.5.4 on TP-LINK TL-WR1043ND v1.9
i have no other problems with this firmware, it working great exept that.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests