[BROKEN] Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Want to share your OpenWrt / Gargoyle knowledge? Implemented a new feature? Let us know here.

Moderator: Moderators

lceron80
Posts: 113
Joined: Sun Jul 24, 2011 3:42 pm

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by lceron80 »

mostly everything looks good... the one issue is that qos plugin says installed but doesn't show under firewall. how do we manually fix it? thanks.

wrt1900ac
1x wndr3700v4 exp. 1.9.x
1x wndr3800 exp. 1.9.x
1x wndr4300v1 exp. 1.9.x
1x wndrmacv2 exp. 1.9.x

Lantis
Moderator
Posts: 5887
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by Lantis »

Is the /etc/uci-defaults folder empty?
I think the script that runs from there did not trigger.

If it still exists you can either reboot the router or run it manually.

If it doesn't exist, do the following:

Code: Select all

uci set gargoyle.display.firewall_qosupload="QoS (Upload)"
		uci set gargoyle.scripts.firewall_qosupload="qos_upload.sh"
		uci set gargoyle.firewall.qosupload="200"

		uci set gargoyle.display.firewall_qosdownload="QoS (Download)"
		uci set gargoyle.scripts.firewall_qosdownload="qos_download.sh"
		uci set gargoyle.firewall.qosdownload="300"
		uci commit
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases
Please be respectful when posting. I do this in my free time on a volunteer basis.

fifonik
Posts: 113
Joined: Fri Dec 02, 2016 3:52 am
Location: Brisbane, AU

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by fifonik »

In my case (WRT1200AC) the QoS plugin was installed correctly (I preserved settings).

It would be nice to be able uninstall plugins installed by default but not needed (I'd uninstall TOR, DLNA and some others). Unfortunately, Uninstall buttons are disabled.

> Has any consideration been given to allowing multiple plugins to be installed sequentially

Would like to see this implemented as well.

8enigma4
Posts: 3
Joined: Wed Oct 31, 2018 2:42 pm

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by 8enigma4 »

Lantis wrote:
Can you please check if the QoS plugin is installed on the plugins page?
If it is, does manually navigating to

Code: Select all

http://your-routers-ip/qos_download.sh
work?
Yes, it is working from the link that you provided,
is only missing the link on the web interface so....

Thanks very much for your work

doug_porsche
Posts: 75
Joined: Fri Aug 16, 2013 3:59 pm

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by doug_porsche »

Lantis wrote:
I definitely fixed this.
You are still seeing this issue and the file has not changed?
Ok, re-downloaded, reinstalled, re-set
all is good
NETGEAR WNDR3700v4 or an old Soup can with string. So hard to tell these days.

Lantis
Moderator
Posts: 5887
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by Lantis »

Believe i understand what went wrong with QoS not appearing in the menus.
I'll get this fixed.
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases
Please be respectful when posting. I do this in my free time on a volunteer basis.

Lantis
Moderator
Posts: 5887
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by Lantis »

All images are now available.
I'll push an RC3 once i confirm the fix for the menus not appearing correctly.
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases
Please be respectful when posting. I do this in my free time on a volunteer basis.

User avatar
CBx86
Posts: 157
Joined: Sun Jan 05, 2014 5:43 pm
Location: Brazil

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by CBx86 »

Lantis wrote: Not sure i understand what you mean by "red light"?
Is the router operating correctly or not?
Works fine in 1.11, but the power light stay red all the time. I rollback to 1.10.0 and all is ok.

Sorry, sometimes i get stuck in English. :lol:

I can clear more, if you want/need.

Many thanks.

adidre
Posts: 1
Joined: Thu Nov 01, 2018 6:46 pm

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by adidre »

Hi

Archer C7/Gargoyle 1.11RC2
How can I add plugins?
Clicking on the button: "Refresh Plugins" is doing nothing. Is there an additional source that needs to be added?
Are there any themes available?
Thank you

Lantis
Moderator
Posts: 5887
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Gargoyle 1.11.0 Release Candidate 2

Post by Lantis »

adidre wrote:Hi

Archer C7/Gargoyle 1.11RC2
How can I add plugins?
Clicking on the button: "Refresh Plugins" is doing nothing. Is there an additional source that needs to be added?
Are there any themes available?
Thank you
Yes, as per original post:
Packages are included in the above links and can be added as repositories to the Plugins page.
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases
Please be respectful when posting. I do this in my free time on a volunteer basis.

Post Reply