DHCP relay in Bridge mode

Suggest improvements and new features for Gargoyle.

Moderator: Moderators

Post Reply
cdprincipe
Posts: 26
Joined: Mon Feb 06, 2012 8:47 am

DHCP relay in Bridge mode

Post by cdprincipe »

I think it is a serious lack the absence of the ability to set activation or relay of the DHCP server during the Bridge mode.
Please schedule this feature.

micheldegeofroy
Posts: 3
Joined: Fri Dec 23, 2011 1:56 am

Re: DHCP relay in Bridge mode

Post by micheldegeofroy »

dhcp forward in general be it from Isp router/modem or from repeater AP to Client AP

Lantis
Moderator
Posts: 5588
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: DHCP relay in Bridge mode

Post by Lantis »

Unless I misunderstand the original question (from 2013...), Gargoyle already does this.
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases
Please be respectful when posting. I do this in my free time on a volunteer basis.

Post Reply