How to backup usage of quota?

Report issues relating to bandwith monitoring, bandwidth quotas or QoS in this forum.

Moderator: Moderators

yc3948
Posts: 164
Joined: Sat Sep 10, 2011 1:04 am

How to backup usage of quota?

Postby yc3948 » Tue Jan 29, 2013 6:16 am

When I upgrade FW, I also want to backup usage of quota, how to backup it? Thanks
Last edited by yc3948 on Tue Jan 29, 2013 3:47 pm, edited 1 time in total.
Buffalo WZR-HP-G300NH2 DD-WRT v24SP2-MULTI (10/31/11) std
Buffalo WZR-HP-G300NH Gargoyle 1.5.9+1f082daf
Linksys WRT54GL Gargoyle 1.4.4
TP-Link TL-WR1043ND Gargoyle 1.5.9+1f082daf

yc3948
Posts: 164
Joined: Sat Sep 10, 2011 1:04 am

Re: How to backup Quota usage?

Postby yc3948 » Tue Jan 29, 2013 6:17 am

Or where can I find quota usage data(table)?
Buffalo WZR-HP-G300NH2 DD-WRT v24SP2-MULTI (10/31/11) std
Buffalo WZR-HP-G300NH Gargoyle 1.5.9+1f082daf
Linksys WRT54GL Gargoyle 1.4.4
TP-Link TL-WR1043ND Gargoyle 1.5.9+1f082daf

User avatar
ericwong
Posts: 428
Joined: Sat Aug 25, 2012 6:15 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: How to backup usage of quota?

Postby ericwong » Sun Apr 21, 2013 8:26 pm

I am interested to know too..

I tried using the backup option in the GUI and then manually copy all the files that looks like the user quota back to the router after I upgraded the firmware... However, it didn't work..
Eric Wong

PM me if you need to buy Gargoyle router in Australia/NZ, willing to pay me to help you on your Gargoyle configurations or build custom configured ROM with pre-installed app or try to fix your bricked router. Yes, I am looking for job/work.


Return to “Monitoring / Quota / QoS Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest