Search found 16 matches

by Sobol
Wed Nov 20, 2013 1:08 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: TP-Link TL-WR1043ND System Logs
Replies: 2
Views: 1435

Re: TP-Link TL-WR1043ND System Logs

Fixed! Package "logread" must be installed before.
by Sobol
Sun Nov 17, 2013 11:32 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: TP-Link TL-WR1043ND System Logs
Replies: 2
Views: 1435

Re: TP-Link TL-WR1043ND System Logs

P.S. As I see there is no file, named logread.sh in /www/ directory. As I understand this file linked to System Logs button at the System page. Is it possible to add this file manually? Could anybody post it's content here?
by Sobol
Sat Nov 16, 2013 3:35 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: TP-Link TL-WR1043ND System Logs
Replies: 2
Views: 1435

TP-Link TL-WR1043ND System Logs

Hello all! There is bad link in System - System Logs at my TP-Link TL-WR1043ND, is it unsupported function at this router or something else?
by Sobol
Sat Nov 16, 2013 1:50 am
Forum: General Discussion
Topic: TP-Link TL-WR1043ND WAN port DHCP settings
Replies: 4
Views: 3657

TP-Link TL-WR1043ND WAN port DHCP settings

Hello all! Is it possible to change DHCP lease settings (like lease renewal time) at WAN port in DHCP Dynamic mode? As I see there is no any additional settings at the web page. Is it supported through config files?
by Sobol
Thu Jun 13, 2013 5:33 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: TP-Link TL-WR1043ND and Synology NAS
Replies: 3
Views: 3791

Re: TP-Link TL-WR1043ND and Synology NAS

Yes, sure I'm using manual port forwardind now, but it isn't suitable for Synology's forwarding list. Is here any way to fix it for example with config files by changing UPNP settings to standard TL-WR1043ND profile or any other profile, supported by Synology? By the way - as I see there is no any p...
by Sobol
Wed Jun 12, 2013 10:41 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: TP-Link TL-WR1043ND and Synology NAS
Replies: 3
Views: 3791

TP-Link TL-WR1043ND and Synology NAS

Hello all! Could you please help me with next problem - there is 1043ND router with last Gargoyle 1.5.10 firmware and Synology DS212J NAS, connected to one of the LAN ports. Problem in in upnp port forwarding - when I'm trying to use internal Synology's upnp features like "EZ-Internet" or ...