Search found 1373 matches

by DoesItMatter
Fri Jul 17, 2009 10:15 pm
Forum: Other Issues
Topic: Help with testing the AP+Client Bug
Replies: 81
Views: 42341

Re: Help with testing the AP+Client Bug

OK, will try more tests this weekend with these re-builds. -------------------------- Eric, did testing as you advised. Tried for about 3-4 hours, and I could only connect once to the Fonera with Gargoyle 1.0.0 setup as Client + AP. Jul 15 11:51:14 OpenWrt user.notice root: adding wan (br-wan) to fi...
by DoesItMatter
Thu Jul 16, 2009 2:06 pm
Forum: Other Issues
Topic: Help with testing the AP+Client Bug
Replies: 81
Views: 42341

Re: Help with testing the AP+Client Bug

I'm not a Unix guy. I know Unix and am familiar with it, but I would need to get pointers.

If you can tell me where/how to put those 2 compiled versions and how to activate them, I can do that.

Also Eric - What directory could I get the logs from on the Fonera?
by DoesItMatter
Thu Jul 16, 2009 12:02 am
Forum: Other Issues
Topic: Help with testing the AP+Client Bug
Replies: 81
Views: 42341

Help with testing the AP+Client Bug

Eric, How can I help test the AP+Client bug? Attaching an image of my home network - It's definitely NOT your standard home config :lol: !! My Fonera is purely for testing, so is open to whatever help you need with troubleshooting. Let me know if you need logs or what type of tests I could help you ...
by DoesItMatter
Tue Jul 14, 2009 7:16 pm
Forum: News
Topic: 1.0 Final
Replies: 10
Views: 9135

Re: 1.0 Final

What are the different versions for Atheros? gargoyle_1.0.0-atheros-ubnt2-pico2-squashfs.bin gargoyle_1.0.0-atheros-ubnt2-squashfs.bin gargoyle_1.0.0-atheros-ubnt5-squashfs.bin Are these compiled under different systems? Do they have any performance gain? Thanks for the 1.0.0! Uploading the default ...
by DoesItMatter
Fri Jul 10, 2009 1:08 pm
Forum: General Discussion
Topic: Max # of Ports / Port timeouts
Replies: 3
Views: 3930

Re: Max # of Ports / Port timeouts

Yea, Ports, Connections, whatever it should be called, I'm easy.

I'm always running the latest bleeding edge Atheros build.

You gotta live life on the edge! :D
by DoesItMatter
Fri Jul 10, 2009 6:22 am
Forum: General Discussion
Topic: Max # of Ports / Port timeouts
Replies: 3
Views: 3930

Max # of Ports / Port timeouts

In DD-WRT, you can change the Max # of ports from 1 - 4096 and you can also change the timeouts for TCP and UDP ports as well. Is there any ability to do this with Gargoyle? Reason I ask is this: People keep complaining about how torrents affect the router and performance. I don't do much torrents a...
by DoesItMatter
Fri Jul 03, 2009 1:47 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Reset to Defaults / Erase NVRam
Replies: 12
Views: 14847

Re: Reset to Defaults / Erase NVRam

Eric, Hopefully this is some additional help in troubleshooting the bandwidth bug / time zones thing. The dates and the data are not lining up properly. I'm in Pacific time zone, and I messed around and changed the timezone to UTC, and then to Australia, which changed the whole thing forward 1 day. ...
by DoesItMatter
Fri Jul 03, 2009 2:19 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Reset to Defaults / Erase NVRam
Replies: 12
Views: 14847

Re: Reset to Defaults / Erase NVRam

Hope you don't think I'm bugging you on it! I don't even use or care about it :D I'm just trying to help test and see if I can reproduce any errors. I usually have QoS, bandwith monitor, DDNS all turned off and disabled - I got other equipment doing that stuff. I just liked how Gargoyle consumed muc...
by DoesItMatter
Thu Jul 02, 2009 10:39 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Reset to Defaults / Erase NVRam
Replies: 12
Views: 14847

Re: Reset to Defaults / Erase NVRam

OK That new gargoyle config file worked and I was able to reset the password via the web gui. Now I can get back in and all settings are still there. 1 other question, I was doing this to try out bandwidth monitor. I had it disabled but enabled it now for testing. Why is all my old data there and ho...
by DoesItMatter
Thu Jul 02, 2009 2:50 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Reset to Defaults / Erase NVRam
Replies: 12
Views: 14847

Re: Reset to Defaults / Erase NVRam

OK... Backed up my config just in case. Did a reset to defaults, left it for over 5 minutes, it just stayed at the loading screen. Went back to 192.168.1.1 - no change. Rebooted router, tried again, no luck. Tried 2 different browser, Internet Explorer 8 and Firefox 3.5 Both have web page caching di...