Search found 287 matches

by pmerrill
Thu Feb 23, 2012 5:32 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Gargoyle Performance
Replies: 31
Views: 15761

Re: Gargoyle Performance

Tried the mod, not bad, from 46 to 55Mbits per sec with QoS, a 20% performance improvement.

I guess I can live without the stats and I don't really care about the reporting for a home network.

Many thanks!
by pmerrill
Tue Feb 21, 2012 3:17 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Gargoyle Performance
Replies: 31
Views: 15761

Re: Gargoyle Performance

No no, not over wireless, a wired 1 Gbit connection to the router. Here's the speed test with QoS on m and here it is turned off m The performance is not up to the par of the stock firmware which was generally 97 Mbits/sec with no QoS. However, as I said, at least wireless n does not drop out!! What...
by pmerrill
Mon Feb 20, 2012 4:31 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Gargoyle Performance
Replies: 31
Views: 15761

Re: Gargoyle Performance

So what are you saying? If I upgrade to 1.5.3 and put a swap drive on the 1043nd with a USB key I'll get better performance? I note from the status page that I have Memory Usage: 12.9MB / 28.8MB (45%) which seems to indicate I have free memory, so I'l not sure what the USB key will do??? Out of curi...
by pmerrill
Mon Feb 20, 2012 3:51 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Gargoyle Performance
Replies: 31
Views: 15761

Gargoyle Performance

Some performance measures for my 100 Mbit link from Optus. Gargoyle 1.4.6, TP Link 1043nd If I connect directly to the cable modem (no router) I get 98 Mbits/sec via speedtest.net. If I go through Gargoyle I get about 50 Mbits/sec (with QoS on). With QoS off I get about 75 MBits/sec. As a comparison...
by pmerrill
Sat Feb 18, 2012 1:03 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Hosts with active connections
Replies: 5
Views: 2146

Re: Hosts with active connections

Version is 1.4.6, and I've attached a screen shot.

There does not seem to be any data just a spurious entry???
by pmerrill
Fri Feb 17, 2012 4:57 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Hosts with active connections
Replies: 5
Views: 2146

Hosts with active connections

I note on the Connected Hosts page, there is the following entry
(unknown) 10.85.0.1 unknown 0 0 1

What's this, given the the DHCP start is 192.168.1.100???
by pmerrill
Fri Feb 17, 2012 4:48 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: WPS and Gargoyle 1.4.6
Replies: 1
Views: 3325

WPS and Gargoyle 1.4.6

Hi, Just installed Gargoyle 1.4.6 on my TP-Link 1043nd. All seems good and am having better luck with the wireless than the stock firmware, which crashed the router using Wireless N. One question I have though, I have a wireless printer and previously used WPS to set it up using the QSS button on th...