Search found 9 matches

by saint056a
Mon May 27, 2013 2:34 pm
Forum: News
Topic: Version 1.5.10
Replies: 203
Views: 168843

Re: Version 1.5.10

saint056a: I just tested your bug, and I'm having trouble reproducing the problem. When I select https only I cannot access the WAN IP from outside via http, only https. Note: you need to test from a system that is actually outside the network, not plugging the external IP into your browser while s...
by saint056a
Sun May 26, 2013 12:47 pm
Forum: News
Topic: Version 1.5.10
Replies: 203
Views: 168843

Re: Version 1.5.10

what about your dyn dns tab? Im connecting with public IP address, not DDNS. you should read this post first... http://www.gargoyle-router.com/phpbb/viewtopic.php?f=11&t=2605 I think you dont understand. I login to router with public IP. I dont want to use DDNS, just want to login from WAN post...
by saint056a
Sat May 25, 2013 3:06 pm
Forum: News
Topic: Version 1.5.10
Replies: 203
Views: 168843

Re: Version 1.5.10

lceron80 wrote:what about your dyn dns tab?

Im connecting with public IP address, not DDNS.
by saint056a
Sat May 25, 2013 11:39 am
Forum: News
Topic: Version 1.5.10
Replies: 203
Views: 168843

Re: Version 1.5.10

I find a bug in remote access setup. I choose Remote Web Admin Access: only HTTPS connection, but i can login to the router with HTTP access from outside. can you please provide screenshots of your setup for the remote access tab and the dynamic dns tab? http://img690.imageshack.us/img690/1911/5558...
by saint056a
Fri May 24, 2013 3:55 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Login log
Replies: 0
Views: 903

Login log

Hello, it would be good the menu have button with last login log/10 last login log or something familiar.
by saint056a
Fri May 24, 2013 3:47 pm
Forum: News
Topic: Version 1.5.10
Replies: 203
Views: 168843

Re: Version 1.5.10

I find a bug in remote access setup. I choose Remote Web Admin Access: only HTTPS connection, but i can login to the router with HTTP access from outside.
by saint056a
Tue May 21, 2013 10:56 am
Forum: News
Topic: Version 1.5.10
Replies: 203
Views: 168843

Re: Version 1.5.10

Hello, i just tried 1.5.10 on tp-link 1043nd. It have some very good new stuff. I find one bug (i think), when the router is in Wireless Bridge/Repeater mode, lan port indicator on overview page is dissapeared. http://img855.imageshack.us/img855/53/31033960.jpg Uploaded with ImageShack.us
by saint056a
Sun May 12, 2013 12:54 pm
Forum: News
Topic: Version 1.5.9 - Plugins Interface
Replies: 194
Views: 162898

Re: Version 1.5.9 - Plugins Interface

Hello, i have tp-link 1043nd with working Gargoyle 1.4.7 firmware. Want to try 3G with my router. Is there any special steps to upgrade firmware to 1.5.9? Or i just choose gargoyle_1.5.9-ar71xx-generic-tl-wr1041n-v2-squashfs-sysupgrade.bin file from system menu? Please help me i am newbee and dont ...
by saint056a
Sat May 11, 2013 2:29 pm
Forum: News
Topic: Version 1.5.9 - Plugins Interface
Replies: 194
Views: 162898

Re: Version 1.5.9 - Plugins Interface

Hello, i have tp-link 1043nd with working Gargoyle 1.4.7 firmware. Want to try 3G with my router. Is there any special steps to upgrade firmware to 1.5.9? Or i just choose gargoyle_1.5.9-ar71xx-generic-tl-wr1041n-v2-squashfs-sysupgrade.bin file from system menu? Please help me i am newbee and dont w...

Go to advanced search