gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Want to share your OpenWrt / Gargoyle knowledge? Implemented a new feature? Let us know here.

Moderator: Moderators

ispyisail
Moderator
Posts: 4656
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby ispyisail » Sun Oct 01, 2017 2:07 am

USE AT YOUR OWN RISK

WARNING: DO NOT PRESERVE SETTINGS

Now includes packages

Do not install on 4MB routers

gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent
https://goo.gl/t7BCJa

magnet:?xt=urn:btih:ed73440e59e725a188c22fad99f439a740382033&dn=gargoyle-ispy%202017-October-01%2011_50.7z&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80&tr=udp%3a%2f%2fopen.demonii.com%3a1337&tr=udp%3a%2f%2ftracker.coppersurfer.tk%3a6969&tr=udp%3a%2f%2ftracker.leechers-paradise.org%3a6969

Routers
https://goo.gl/Uawgzn

Fix non null value for vht freq2. Fix calculation of centre freq

Fix mobile view of table data

Add i18n Time Strings to Firstboot

Fix Quota Usage page layout

Minor change to columns alignment

Lantis
Moderator
Posts: 5098
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby Lantis » Sun Oct 01, 2017 2:27 am

Seeding + mirrored at my site
Routers: Various ar71xx/mvebu/x86-64
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases

quynhnt
Posts: 12
Joined: Thu May 25, 2017 9:00 am

Re: gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby quynhnt » Wed Oct 04, 2017 1:02 am

it works well with my router Buffalo WZR-AG300NH but in Spectrum Analyser my router channel with is only show at 20MHz although I already set it at 40Mhz in Connection - Wireless config both 2.4Ghz & 5Ghz mode. Is it normal?

ispyisail
Moderator
Posts: 4656
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

Re: gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby ispyisail » Wed Oct 04, 2017 3:56 am

quynhnt wrote:it works well with my router Buffalo WZR-AG300NH but in Spectrum Analyser my router channel with is only show at 20MHz although I already set it at 40Mhz in Connection - Wireless config both 2.4Ghz & 5Ghz mode. Is it normal?


screen shot?

remote host any images

Lantis
Moderator
Posts: 5098
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby Lantis » Wed Oct 04, 2017 4:15 am

quynhnt wrote:it works well with my router Buffalo WZR-AG300NH but in Spectrum Analyser my router channel with is only show at 20MHz although I already set it at 40Mhz in Connection - Wireless config both 2.4Ghz & 5Ghz mode. Is it normal?


Your router will have defaulted back to 20MHz mode on the 2.4GHz range due to regulatory standards surrounding neighbour co-channel interference
Routers: Various ar71xx/mvebu/x86-64
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases

quynhnt
Posts: 12
Joined: Thu May 25, 2017 9:00 am

Re: gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby quynhnt » Wed Oct 04, 2017 9:25 am

I use Wifi Network Analyzer to analize and it reported that Frequency (channel) overlapping! One or more networks can cause interference on my frequency. I keep changing all available channel but cannot solve the problem. I wonder why it only effects on my router because I see on the AP list, some of AP still got 40Mhz. How can I do to get 40Mhz on my router?
Please advise
Thanks

User avatar
apvm
Posts: 97
Joined: Thu Apr 30, 2015 7:30 am

Re: gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby apvm » Wed Oct 04, 2017 3:08 pm

Updated on wrt1900ac v2 working fine as usual. Thanks again for the hard work, much appreciated.

Lantis
Moderator
Posts: 5098
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby Lantis » Thu Oct 05, 2017 2:33 am

quynhnt wrote:I use Wifi Network Analyzer to analize and it reported that Frequency (channel) overlapping! One or more networks can cause interference on my frequency. I keep changing all available channel but cannot solve the problem. I wonder why it only effects on my router because I see on the AP list, some of AP still got 40Mhz. How can I do to get 40Mhz on my router?
Please advise
Thanks


You can’t unless you get rid of the interference, unless you want to break the law.
Some APs will stay on 40MHz for the following reason:
1. They were the first one established and so they interfered with no one at the time
2. The interference is there but low enough threshold to be ignored
3. Poor implementation (ignoring) of the standard/law
Routers: Various ar71xx/mvebu/x86-64
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases

quynhnt
Posts: 12
Joined: Thu May 25, 2017 9:00 am

Re: gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby quynhnt » Thu Oct 05, 2017 9:44 am

I think it's the limit of Gargoyle. I have another buffalo router (WZR-AGL300NH) using Buffalo default firmware and it always operates at 40Mhz (Link speed is 300Mbps) with the same config & condition of router AG300NH using Gargoyle firmware. Please see attached screen shots
Image
Image

lceron80
Posts: 111
Joined: Sun Jul 24, 2011 3:42 pm

Re: gargoyle-ispy 2017-October-01 11:50.torrent

Postby lceron80 » Thu Oct 05, 2017 1:54 pm

upgraded wrt1200acv1...
one issue that i encountered
usb3 led doesn't light up when usb disk inserted.
can someone please confirm? thanks...
Last edited by lceron80 on Thu Oct 05, 2017 9:28 pm, edited 1 time in total.
1x wndr3700v4 exp. 1.9.x
1x wndr3800 exp. 1.9.x
1x wndr4300v1 exp. 1.9.x
1x wndrmacv2 exp. 1.9.x


Return to “Show / Tell / Contribute”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests