TL-WR1043ND V2.1

Report problems and success stories with Gargoyle on various hardware platforms.

Moderator: Moderators

grayzone
Posts: 13
Joined: Tue Aug 07, 2012 3:32 pm

TL-WR1043ND V2.1

Postby grayzone » Tue Jan 20, 2015 8:08 pm

Installed Gargyle 1.7 on a new TL-WR1043 V2.1 and having a issue where the status screens contain no data. Plus when you try to set items on and do a save,the data is not saved.
Looks like the http://www.gargoyle-router.com/download ... actory.bin will not work with the V2.1 router.

Any ideas?
Thanks

BTW it does make the connection to the internet, so some of it works.

User avatar
DoesItMatter
Moderator
Posts: 1373
Joined: Thu May 21, 2009 3:56 pm

Re: TL-WR1043ND V2.1

Postby DoesItMatter » Wed Jan 21, 2015 1:52 am

You need to try the OpenWRT Barrier Breaker 14.07 release

Try stock OpenWRT firmware on your router

If there are still issues, you may have a newer hardware revision
of your 2.1 router and you may need to wait for better hardware
support through OpenWRT before Gargoyle will work correctly
on your router.

Even though you have the 2.1 version, manufacturers can change
internal parts if their suppliers run out of components, or if they
can fine cheaper components elsewhere.
:twisted: Soylent Green Is People! :twisted:
2x Asus RT-N16 = Asus 3.0.0.4.374.43 Merlin
2x Buffalo WZR-HP-G300NH V1 A0D0 = Gargoyle 1.9.x / LEDE 17.01.x
2x Engenius - ESR900 Stock 1.4.0 / OpenWRT Trunk 49400

ispyisail
Moderator
Posts: 4700
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

Re: TL-WR1043ND V2.1

Postby ispyisail » Wed Jan 21, 2015 2:37 am

grayzone wrote:Installed Gargyle 1.7 on a new TL-WR1043 V2.1 and having a issue where the status screens contain no data. Plus when you try to set items on and do a save,the data is not saved.
Looks like the http://www.gargoyle-router.com/download ... actory.bin will not work with the V2.1 router.

Any ideas?
Thanks

BTW it does make the connection to the internet, so some of it works.


was it a fresh install not an upgrade?

grayzone
Posts: 13
Joined: Tue Aug 07, 2012 3:32 pm

Re: TL-WR1043ND V2.1

Postby grayzone » Wed Jan 21, 2015 9:13 pm

Thanks, will try that. It was a fresh install.

User avatar
governa
Posts: 36
Joined: Tue Feb 03, 2015 5:58 am
Location: Portugal
Contact:

Re: TL-WR1043ND V2.1

Postby governa » Fri Feb 13, 2015 7:33 am

Did you get it working?
• 2x DIR-825 B1/B2 DD-WRT r30631 • 1x DIR-825 C1 OpenWRT 15.05.1
• 4x DIR-615 D2/D4 DD-WRT r30385 • 2x DIR-505E A2 Gargoyle 1.9.1
• Cisco EPC3928S stock • Hitron BVW3653 stock • CellPipe 7130 stock
• 3COM 3CR29220 stock • Sagemcom 5310 'FunBox' stock

grayzone
Posts: 13
Joined: Tue Aug 07, 2012 3:32 pm

Re: TL-WR1043ND V2.1

Postby grayzone » Fri Feb 13, 2015 7:50 pm

Yes, I did by installing Openwrt. Will wait and see if a newer update of Gargoyle will work.

grayzone
Posts: 13
Joined: Tue Aug 07, 2012 3:32 pm

Re: TL-WR1043ND V2.1

Postby grayzone » Sat Mar 14, 2015 6:47 pm

For those with Ver 2.1 routers --- Use Gargoyle ver 1.6.1!!

It works fine with this router.

erez669
Posts: 112
Joined: Sun May 12, 2013 4:52 pm

Re: TL-WR1043ND V2.1

Postby erez669 » Sun May 31, 2015 12:20 pm

i'm using ver 1.6.2 of gargoyle on this router, works OK.

dturvene
Posts: 2
Joined: Wed Jun 10, 2015 5:52 pm

Re: TL-WR1043ND V2.1

Postby dturvene » Wed Jun 10, 2015 6:02 pm

Two things:

1) I just purchased a TL-WR1043ND from this site and brought it up. The status page says:

Code: Select all

Gargoyle Version: 1.6.2
Model: TP-Link TL-WR1043N/ND v2


Is this really v2.1? How can I tell?

2) I recently built the git head for this router. How safe is this to install? It sounds like there may be some problems.

Code: Select all

7077892 Jun  4 21:35 images/ar71xx/gargoyle_1.7.x-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v2-squashfs-sysupgrade.bin


I didn't see any tags for 1.7.1 so I assume it was a snapshot.

Very nice software and hardware. Thanks!
Dave

erez669
Posts: 112
Joined: Sun May 12, 2013 4:52 pm

Re: TL-WR1043ND V2.1

Postby erez669 » Thu Jun 11, 2015 2:20 am

it's v2.1 if you look under the router unit you see the hardware and serial number of your unit.


Return to “Hardware / Installation Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests