Page 1 of 1

WRT1900AC all but email.

Posted: Mon Nov 30, 2015 9:17 am
by darkfibre
Ok...
I just updated from 1.9.0 to 1.9.x provided by Lantis.

All good, and the unit is live. (my neighbor).
Flashed 1.9.x as an sysupdate, all good.

Restored config from 1.9.0, all good.

Put back in place, unit now live... perfect update, nobody noticed. Stats for the last month are still available.

Refresh plugins..
Transfer and add email package.
Run test email....
Image

Suggestions please?

Re: WRT1900AC all but email.

Posted: Mon Nov 30, 2015 1:44 pm
by dpint
It seems that sendmail is not installed. I don't know why this happened but try to install it manually.

TLS version:

Code: Select all

opkg install msmtp


Non-TLS version:

Code: Select all

opkg install msmtp-nossl

Re: WRT1900AC all but email.

Posted: Tue Dec 01, 2015 11:35 pm
by darkfibre
Installed sendmail and test message works, and shows up in the log.

Scheduled emails do not happen, and show nothing in the log.

When I make changes to the timer on the email setting page, EG; set timer increment to 5mins and save changes, when I come back to the page it has returned to the default of 15 mins.

Almost seems like the page is not writing to the config.

C.

Re: WRT1900AC all but email.

Posted: Tue Dec 08, 2015 2:57 am
by dpint
Do emails arrive if you run following command?

Code: Select all

sh /usr/lib/gargoyle/email.sh


Also do any javascript error messages show up in console after saving settings?

Re: WRT1900AC all but email.

Posted: Tue Dec 08, 2015 4:20 am
by darkfibre
dpint wrote:Do emails arrive if you run following command?

Code: Select all

sh /usr/lib/gargoyle/email.sh


Also do any javascript error messages show up in console after saving settings?

That triggers it to work. Takes about 30 seconds to respond.
Tried different logging options and they work too.

No errors show in logread. Console?

Re: WRT1900AC all but email.

Posted: Tue Dec 15, 2015 10:23 am
by dpint
darkfibre wrote:No errors show in logread. Console?


I meant browser console. You can access it by clicking right mouse button on any page and selecting inspect element option. After that choose console tab and if there are any errors they should show up there.

Anyway I have uploaded a new version to a server with some new fixes.