1.5.1 with WNDR3700 V2

Report problems and success stories with Gargoyle on various hardware platforms.

Moderator: Moderators

Ciph
Posts: 3
Joined: Wed Dec 21, 2011 6:20 am

1.5.1 with WNDR3700 V2

Postby Ciph » Wed Dec 21, 2011 6:23 am

Hi

Did anyone try 1.5.1 with the WNDR3700 V2? I used to have lots of issues with wireless disconnecting and bad speed with previous versions (Both Gargoyle and OpenWRT).

Thanks in advance
- Ciph

mates
Posts: 128
Joined: Mon Nov 14, 2011 7:53 am

Re: 1.5.1 with WNDR3700 V2

Postby mates » Wed Dec 21, 2011 9:06 am

Ciph wrote:Hi

Did anyone try 1.5.1 with the WNDR3700 V2? I used to have lots of issues with wireless disconnecting and bad speed with previous versions (Both Gargoyle and OpenWRT).

Thanks in advance
- Ciph



Hi

I am using gargoyle about 1.5 and 1.5.1 about month. And I do not have problems. Wireles with WPA2 is without wifi dropouts.
Home I have 5/2 Mbit ... when I am using wifi than i got actualy 5/2 Mbit.

My prewious firmware was stock 1.0.0.12 - and there were a lot of problems.

Ciph
Posts: 3
Joined: Wed Dec 21, 2011 6:20 am

Re: 1.5.1 with WNDR3700 V2

Postby Ciph » Thu Dec 22, 2011 10:30 am

mates wrote:
Ciph wrote:Hi

Did anyone try 1.5.1 with the WNDR3700 V2? I used to have lots of issues with wireless disconnecting and bad speed with previous versions (Both Gargoyle and OpenWRT).

Thanks in advance
- Ciph



Hi

I am using gargoyle about 1.5 and 1.5.1 about month. And I do not have problems. Wireles with WPA2 is without wifi dropouts.
Home I have 5/2 Mbit ... when I am using wifi than i got actualy 5/2 Mbit.

My prewious firmware was stock 1.0.0.12 - and there were a lot of problems.


Thanks for reply! Sounds good, but I am on a 100Mbps / 100Mbps connection. It could be the speed that causes router to drop wireless. Think im gonna give it a try anyways. Note that I got NO issues at all with stock firmware.

- Ciph

tals
Posts: 247
Joined: Fri Dec 09, 2011 7:27 am

Re: 1.5.1 with WNDR3700 V2

Postby tals » Fri Dec 23, 2011 4:18 pm

Ciph wrote:Hi

Did anyone try 1.5.1 with the WNDR3700 V2? I used to have lots of issues with wireless disconnecting and bad speed with previous versions (Both Gargoyle and OpenWRT).

Thanks in advance
- Ciph


Using it here - multiple devices (ipods/blackberry/laptops) no disconnects - I believe connection is G rather than N though
Netgear wndr3700 v2 Gargoyle 1.8.0
TP-Link Archer C7 v2 1.10.X (Built 20180122-0707)


Return to “Hardware / Installation Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest