Has anyone had success with TP-LINK WR1043ND V4?

Report problems and success stories with Gargoyle on various hardware platforms.

Moderator: Moderators

aisling13
Posts: 3
Joined: Fri Jan 11, 2019 12:46 pm

Has anyone had success with TP-LINK WR1043ND V4?

Postby aisling13 » Fri Jan 11, 2019 12:59 pm

I am new to Gargoyle and have a TP-LINK WR1043ND V4 . Has anyone successfully installed Gargoyle this router and which version did of Gargoyle did you use?

Lantis
Moderator
Posts: 4903
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Has anyone had success with TP-LINK WR1043ND V4?

Postby Lantis » Sat Jan 12, 2019 4:46 am

It is supported in the latest 1.11.x RC5 which you will find on the forum
Routers: Various ar71xx/mvebu/x86-64
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases

aisling13
Posts: 3
Joined: Fri Jan 11, 2019 12:46 pm

Re: Has anyone had success with TP-LINK WR1043ND V4?

Postby aisling13 » Sat Jan 12, 2019 9:04 am

I can see nothing later than 1.10.x in the download section of the Gargoyle site. Should be looking somewhere else?

Lantis
Moderator
Posts: 4903
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Has anyone had success with TP-LINK WR1043ND V4?

Postby Lantis » Sat Jan 12, 2019 4:55 pm

Routers: Various ar71xx/mvebu/x86-64
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases


Return to “Hardware / Installation Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests