Page 11 of 20

Re: Version 1.9.1

Posted: Tue Jul 26, 2016 6:43 pm
by mpp
Lantis wrote:It should be fine as long as you don't preserve your settings when you upgrade


Hi Lantis,

Thank you for your affirmation. At this point, I don't even know how to preserve my settings.

I think I am going to go ahead and flash the 1.9.1 version.

Thanks again.

8-)

(Update ... I see it is a switch you click on the update page to attempt to preserve your current settings. Good to know, and no, I won't select it thanks to you, Lantis.)

Re: Version 1.9.1

Posted: Tue Jul 26, 2016 8:45 pm
by mpp
I just want to update with my flash. I had a bit of a glitch on the first attempt; it kept saying "uploading file". It has this message for well over 20 minutes and I suspected that something was not quite right. I deleted the tab in Chrome and then signed into Gargoyle again.

This time, I kept another Gargoyle window open as the "uploading file" message was on the second tab. Once again it seemed to be taking a long time with the notice message. On the second tab, I click on the Gargoyle shortcut on my Bookmark bar and it immediately went to the password prompt. After signing on I saw it was 1.9.1. The first tab still showed the "uploading file" message. I figured that it was an erroneous message and so I deleted the tab.

I hope this will help someone who does this and finds the same problem.

:)

Re: Version 1.9.1

Posted: Wed Jul 27, 2016 3:14 am
by tapper
mpp wrote:I just want to update with my flash. I had a bit of a glitch on the first attempt; it kept saying "uploading file". It has this message for well over 20 minutes and I suspected that something was not quite right. I deleted the tab in Chrome and then signed into Gargoyle again.

This time, I kept another Gargoyle window open as the "uploading file" message was on the second tab. Once again it seemed to be taking a long time with the notice message. On the second tab, I click on the Gargoyle shortcut on my Bookmark bar and it immediately went to the password prompt. After signing on I saw it was 1.9.1. The first tab still showed the "uploading file" message. I figured that it was an erroneous message and so I deleted the tab.

I hope this will help someone who does this and finds the same problem.

:)


Hi there mate. I find that firefox is better when flashing new firmware. When I have used Crome the page dus not always refresh as it should.

Re: Version 1.9.1

Posted: Thu Jul 28, 2016 12:02 pm
by mojolacerator
I have been running Gargoyle on my WRT1900ACv2 for about a month or so now, and wanted to thank-you for your firmware. It is the most stable third party firmware I have found, and blows stock firmware away.

I was just wondering if you've considered adding a torrent client like transmission with web gui to your image ?

Re: Version 1.9.1

Posted: Thu Jul 28, 2016 12:35 pm
by mpp
tapper wrote:Hi there, mate. I find that firefox is better when flashing new firmware. When I have used Chrome, the page does not always refresh as it should.


Hey tapper, thank you for your email.

Thank you for your suggestion. I will keep that in mind for the next flash (which hopefully won't be a long, long time).

Cheers!

:D

Re: Version 1.9.1

Posted: Mon Aug 01, 2016 3:35 pm
by GeorgeBiF
I've been running 1.9.X (Built 20160420-1241 git@92c2ca6) and seen that 1.9.1 is available. I downloaded the sysupdate and applied the update, but my Overview.sh still shows the 1.9.X version.

I am running on TP-Link Archer C7 v2.

What did I do wrong? About the only thing I know about PuTTY and SSH is how to login and exit. So if you ask me for an installation log, I'm going to need some help with the script to retrieve the log.

Thanks,

Re: Version 1.9.1

Posted: Tue Aug 02, 2016 11:39 pm
by Naevus
GeorgeBiF wrote: but my Overview.sh still shows the 1.9.X version.
I have the same situation. 1043nd v1.

When I click the "update", the router pretends updated. But when I reconnect the version remains unchanged. And even do not change any settings.

I suspect this is due to the connected usb-flash. But "Shared Disks" show "No mounted USB disks detected". And "Extroot" show "External root detected on / dev / sda1." but the button "disable external root" is active, but nothing happens when I click it.

Re: Version 1.9.1

Posted: Fri Aug 05, 2016 6:05 pm
by mates
Hi
i have some problem with router
I have +- 10 devices , but just now it is connected +- 5
what that mean ? i am hacked or what?

https://postimg.org/image/rq70sv0fr/

Re: Version 1.9.1

Posted: Fri Aug 05, 2016 6:55 pm
by Lantis
No those are just old entries in the ARP table.

Re: Version 1.9.1

Posted: Sat Aug 06, 2016 4:26 am
by mates
yes, but i have only +-5 devices with static assignment
but in this image it looks like that there were every IP from range 255.255.255.0