Page 9 of 9

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Posted: Mon Jun 30, 2014 4:54 pm
by Barefootguru
pelowj wrote:I've been having a seemingly random issue with "too many redirects" occurring since installed 1.6.1.

I've avoided 1.6.1 due to the Wi-Fi issues, but I regularly receive this error in 1.6.0 (Safari 7.0.4 Mac)

Once you start receiving the error then Safari won't display the Gargoyle pages until you empty the cache: Develop menu > Empty Caches. Then wait a long time with no feedback (5 minutes on my server which does almost no web browsing). If you tell Safari to quit at this time it will wait until it's finished before actually quitting, so that's a good indication. After that you can use Safari to browse the Gargoyle pages until the next time.

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Posted: Wed Jul 09, 2014 12:25 pm
by TARTYOM
Somebody use this on Tp-Link Wr1043nd v2.1 ?

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Posted: Wed Jul 09, 2014 10:26 pm
by fi5ban
Yes I have been for about 3 months seems much more stable have had to reboot twice not sure why yet speed is stable and fast I like it

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Posted: Mon Aug 18, 2014 11:23 am
by semira
just updated with 1.6.1 today (after long time) .first time i updated and load old backup files cause to malfunction (or bricked IDK ) the router :o :o ( power led + sys led blinking ) . then i read through gargoyle forums and found a solution. hit qss button as crazy while starting the router then plug the Ethernet cable and tel net the router using 192.168.1.1. it was worked and i wiped out my user configuration and then finally worked again. :) :)

now i have latest version of this amazing firmware. i love it and waiting for updates :) :mrgreen:

Re: Version 1.6.1 - Heartbleed Fix

Posted: Sun Nov 16, 2014 4:46 am
by KuroNeko
humm , the firmware is nice, speed upto 40/12Mbit of the 120/12Mbit,
but i have a problem,
it works fine for a few min, then it dc and wont reconnect untill i turn the device off and on , also upnp / port forwarding's arnt ported it seems

my device, tp-link tl-wr1043nd v1.6