HDHomeRunView when vpn is running

Friendly, civilized conversation about life the universe and everything.

Moderator: Moderators

Lindaawilsoon
Posts: 2
Joined: Tue Feb 20, 2018 6:58 am

HDHomeRunView when vpn is running

Postby Lindaawilsoon » Tue Feb 20, 2018 7:09 am

First I am not talking of using through a vpn connection.
When working from home, I have to use a vpn connection to my office. When that vpn connection is active, the HDHomeRunView app cannot find the device.

My HDHomeRun prime has a fixed ip assigned by my router, is there a way to tell the app to use this exact ip address ?

Thanks.

Lantis
Moderator
Posts: 4453
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: HDHomeRunView when vpn is running

Postby Lantis » Tue Feb 20, 2018 7:20 am

If you are saying that the app is running on the machine which is using the VPN for work, and the device you are trying to communicate with is not on the VPN, then no. It is not going to work.

That's the whole point of what your work is trying to achieve.
WRT32X on 1.11.X
Various ar71xx/mvebu boards in a constant state of flux
www.lantisproject.com for custom builds and other projects
www.lantisproject.com/gargoyle_ispyisail/ for the latest releases

ispyisail
Moderator
Posts: 4231
Joined: Mon Apr 06, 2009 3:15 am
Location: New Zealand

Re: HDHomeRunView when vpn is running

Postby ispyisail » Tue Feb 20, 2018 8:12 am

need a network diagram

information is not very clear

custom "route"?

Lindaawilsoon
Posts: 2
Joined: Tue Feb 20, 2018 6:58 am

Re: HDHomeRunView when vpn is running

Postby Lindaawilsoon » Wed Feb 28, 2018 2:22 am

Sure i will share a proper network diagram, this query is from one of my friend so i request her for the diagram..

thanks ispyisail and Lantis for reply


Return to “Off Topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest