Page 8 of 8

Re: gargoyle-ispy 2015-March-27 05:44.torrent

Posted: Sun Apr 12, 2015 10:28 pm
by Lantis
sounds like its failed.
Take the time to read and understand the recovery steps at http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wdr3600

By the time you finish and understand, if your router hasn't fixed itself it's probably time to bite the bullet lol.

Re: gargoyle-ispy 2015-March-27 05:44.torrent

Posted: Mon Apr 13, 2015 3:13 am
by euwdr3600
Lantis wrote:sounds like its failed.
Take the time to read and understand the recovery steps at http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wdr3600

By the time you finish and understand, if your router hasn't fixed itself it's probably time to bite the bullet lol.


Thank you very much! After waiting in panic & stress for almost an hour, I decided to close Chrome, opened another one to log-in to the router again. Luckily, everything was ok. The router did downgrade successfully and connect to the internet just fine. So the endless spinning GUI was just a false alarm (dang it :D)

Re: gargoyle-ispy 2015-March-27 05:44.torrent

Posted: Mon Apr 13, 2015 2:00 pm
by coits
Guys,

Just wanna update, it's seems that 1.7.1 is stable for my needs.
it's been up for 17 days.

uptime.PNG
uptime.PNG (28.13 KiB) Viewed 3262 times


Thanks

Re: gargoyle-ispy 2015-March-27 05:44.torrent

Posted: Wed Apr 15, 2015 1:09 pm
by scrmtrey
Any news about new build ? :)

Re: gargoyle-ispy 2015-March-27 05:44.torrent

Posted: Sat Apr 18, 2015 12:25 am
by euwdr3600
Back to this build after using 1.6.2 for a few day.

Most of the time my tl-wdr3600 works fine but it randomly loses connection for 1-2 mins and back on several times a day. I don't have to reset the router myself but it's still kind of annoying. Anybody knows what the cause is? Is there anything I should do? Thank you!