Page 1 of 1

Is TP-Link Archer C1200 supported?

Posted: Fri Nov 24, 2017 6:53 am
by ViBE
As far as I know C1200 is C5 but maybe I'm wrong. Not sure. Is it supported by Gargoyle?

http://www.tp-link.com/en/products/deta ... C1200.html

Re: Is TP-Link Archer C1200 supported?

Posted: Fri Nov 24, 2017 9:20 am
by d3fz
You're right, AC1200 is a C5. But only version v1.x is supported by Gargoyle.

Re: Is TP-Link Archer C1200 supported?

Posted: Fri Nov 24, 2017 9:35 am
by ViBE
d3fz wrote:You're right, AC1200 is a C5. But only version v1.x is supported by Gargoyle.


You mean C1200? Cause AC1200 is not a model just the bandwidth.

Re: Is TP-Link Archer C1200 supported?

Posted: Fri Nov 24, 2017 1:03 pm
by d3fz
I did some research about the new Archer C1200 (that's definitely not an Archer C5), and seems like there's no support yet. Wireless chipsets are different too.

Re: Is TP-Link Archer C1200 supported?

Posted: Fri Nov 24, 2017 1:30 pm
by ViBE
d3fz wrote:I did some research about the new Archer C1200 (that's definitely not an Archer C5), and seems like there's no support yet. Wireless chipsets are different too.

Poor me then... :cry:

Re: Is TP-Link Archer C1200 supported?

Posted: Thu Nov 15, 2018 5:50 am
by charlie
Hi,

Any news about Gargoyle for C1200 (Broadcom BCM47189 @ 900 MHz) maybe?

Tnx, Ivan

Re: Is TP-Link Archer C1200 supported?

Posted: Thu Nov 15, 2018 1:54 pm
by ispyisail
is this hardware supported in openwrt?

If so what version? (openwrt)

Re: Is TP-Link Archer C1200 supported?

Posted: Tue Dec 18, 2018 11:12 am
by charlie
ispyisail wrote:is this hardware supported in openwrt?

If so what version? (openwrt)


Hm.. i cannot find anything useful about it on openwrt forum or elsewhere.

Tnx for responding.
Ivan