Archer c7 v2 no 5gz 1.7.1

Report wireless and/or network connectivity problems in this forum.

Moderator: Moderators

Phil
Posts: 35
Joined: Sat Jul 20, 2013 8:09 am

Archer c7 v2 no 5gz 1.7.1

Postby Phil » Wed Mar 04, 2015 11:09 pm

I just flash an archer c7 v2 with 1.7.1 r44441(breaker baranch) feb27. I only have one wireless, 2.4ghz. It's my understanding that the gui should now show both... And even after changing the mode to VTH80 via cli, by the way there is only one wireless radio define in uci and ath9k is the driver running(I taught it was suppose to be 10). After the command, I still can't see both, only 2.4. Why? What I'm my missing and do I still have to issue that command?

papaskitch
Posts: 34
Joined: Sat Jan 03, 2015 12:00 pm

Re: Archer c7 v2 no 5gz 1.7.1

Postby papaskitch » Wed Mar 11, 2015 8:12 pm

No support for the 5 GHz band yet using Gargoyle.
Archer C7 | LEDE some trunk version
WDR3600 | Gargoyle 1.9.x

Warning: Sometimes people actually believe I know what I'm talking about. Don't be fooled. I don't.


Return to “Network / Wireless Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests