Cannot creat a password for repeater ??

Report wireless and/or network connectivity problems in this forum.

Moderator: Moderators

Quangthaiaa1
Posts: 4
Joined: Fri Jun 14, 2019 10:16 am

Cannot creat a password for repeater ??

Postby Quangthaiaa1 » Fri Jun 14, 2019 10:23 am

Hi everyone.
please help me!
i flash firmware gargoyle 1.10 to Wr740n. everything is ok
but i can not creat a newpassword when using wr740n is repeater. (don't have a place to input password of repeater)
the password of new wifi must same the main wifi.
Thanks very much! :shock: :shock:

Lantis
Moderator
Posts: 4959
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Cannot creat a password for repeater ??

Postby Lantis » Fri Jun 14, 2019 6:14 pm

The password will automatically be the same. There is no need to enter it into an additional field.
Routers: Various ar71xx/mvebu/x86-64
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases

Quangthaiaa1
Posts: 4
Joined: Fri Jun 14, 2019 10:16 am

Re: Cannot creat a password for repeater ??

Postby Quangthaiaa1 » Sat Jun 15, 2019 12:01 am

Lantis wrote:The password will automatically be the same. There is no need to enter it into an additional field.

Thanks, but i want to set up a different password for repeater.
Old and new wifi different password

Lantis
Moderator
Posts: 4959
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Cannot creat a password for repeater ??

Postby Lantis » Sat Jun 15, 2019 12:11 am

That wouldn't really make it a "repeater" then would it?

Your configuration isn't supported in the GUI, you can change the password at the command line only.
Routers: Various ar71xx/mvebu/x86-64
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases

Quangthaiaa1
Posts: 4
Joined: Fri Jun 14, 2019 10:16 am

Re: Cannot creat a password for repeater ??

Postby Quangthaiaa1 » Sat Jun 15, 2019 12:39 am

Lantis wrote:That wouldn't really make it a "repeater" then would it?

Your configuration isn't supported in the GUI, you can change the password at the command line only.

Can you help me change by the command line. I dont know do that.thanks

Lantis
Moderator
Posts: 4959
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:33 am
Location: Australia

Re: Cannot creat a password for repeater ??

Postby Lantis » Sat Jun 15, 2019 3:44 am

The command line can be accessed by following the instructions here: viewtopic.php?f=8&t=8505

The config file is /etc/config/wireless.
There is going to be one section for your connection to the upstream AP, and one for the repeater. Change the password in the repeater section only, then reboot the router.
Routers: Various ar71xx/mvebu/x86-64
http://lantisproject.com/downloads/gargoyle_ispyisail.php for the latest releases

Quangthaiaa1
Posts: 4
Joined: Fri Jun 14, 2019 10:16 am

Re: Cannot creat a password for repeater ??

Postby Quangthaiaa1 » Mon Jul 01, 2019 10:59 pm

Lantis wrote:The command line can be accessed by following the instructions here: viewtopic.php?f=8&t=8505

The config file is /etc/config/wireless.
There is going to be one section for your connection to the upstream AP, and one for the repeater. Change the password in the repeater section only, then reboot the router.

Thanks very much. I had changed perfect. :D


Return to “Network / Wireless Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests