Search found 88 matches

by fifonik
Sun Jun 23, 2019 9:40 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: VoIP ATA cannot register (sometimes)
Replies: 10
Views: 99

Re: VoIP ATA cannot register (sometimes)

Thanks four you replies. For now I disabled the port forwarding and everything still looks OK (ATA register). I do remember that I tried without port forwarding and could not make it work. Probably one of the ATA FW update fixed previously existed issue. > To confirm the issue, you can temporarily D...
by fifonik
Thu Jun 20, 2019 7:37 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: VoIP ATA cannot register (sometimes)
Replies: 10
Views: 99

Re: VoIP ATA cannot register (sometimes)

> I would still look into the log Thanks. Installed the log reader. Will check log as well. Today this happened at 5:30AM when I was leaving, so I did not have time to think. > if you want to ping ATA and try to re-initialize WAN, try the "Ping Watchdog" plugin. Should I ping the SIP port ...
by fifonik
Thu Jun 20, 2019 7:30 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: VoIP ATA cannot register (sometimes)
Replies: 10
Views: 99

Re: VoIP ATA cannot register (sometimes)

Thanks for reply. > Does your device have a keep-alive setting? Yes, it's Grandstream HT802 with million of settings. "Keep-alive Interval" - 20 sec (default). "SIP Transport" - UDP "SIP OPTIONS/NOTIFY Keep Alive Interval" - 30 sec (default) with re-registration after 3...
by fifonik
Wed Jun 19, 2019 11:11 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: VoIP ATA cannot register (sometimes)
Replies: 10
Views: 99

VoIP ATA cannot register (sometimes)

I have VoIP ATA in local network behind VDSL bridged modem + gargoyle router (version 1.11.0 installed). Usually everything works fine. However, sometimes the ATA cannot register and the only way to fix it is to reboot the router. WAN IP is static. Router to ATA connection is wired. All IPs (includi...
by fifonik
Tue Jun 11, 2019 5:08 am
Forum: General Discussion
Topic: Just a Suggestion for Static IP Assigned Page
Replies: 2
Views: 102

Re: Just a Suggestion for Static IP Assigned Page

The order column will be resetting on next refresh (that is 10 seconds by default)
by fifonik
Sun Jun 09, 2019 4:48 pm
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: Found a way to break QOS?
Replies: 48
Views: 1173

Re: Found a way to break QOS?

deleted (Sorry, I have not read your post carefully) Your setup is strange and looks like you posted not full information. On your diagram there is direct connection from Gargoyle to WAN. However, if there some other servers on that WAN side this means that it is not really a WAN and another router ...
by fifonik
Sun May 12, 2019 5:13 pm
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: 1.11.0 slowdown requiring reboot
Replies: 13
Views: 637

Re: 1.11.0 slowdown requiring reboot

My observations: - Switched ACC ON on 11/04 (DL limit 50000, custom target 1.0.0.1) - DL speed dropped a few times since then, however never below 8000 (my connection is 50000/20000 and speeds are stable). - When I noticed it at about 8000, ping status was displaying as 'off'. Ping from local PC to ...
by fifonik
Thu Apr 11, 2019 8:00 am
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: My QoS rules for gaming, browsing/streaming, torrents and bufferbloat
Replies: 11
Views: 910

Re: My QoS rules for gaming, browsing/streaming, torrents and bufferbloat

2 imbaSD: some of your UL ruler are wrong. It makes no sense to have destination IP address in 192.168 subnet for UL. It must be Source.
by fifonik
Wed Apr 10, 2019 5:36 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Guest networks connects, but the normal one won't
Replies: 34
Views: 1117

Re: Guest networks connects, but the normal one won't

I think they copy/pasted the code from forum and it inserted incorrect quotes around zero (it copied Alt+0147 and Alt+0148 instead of normal double quotes) => js error and everything ruined. Code should be: macPair = "0" + parseInt(macPair).toString(16); macPairs[x] = macPair.substring(mac...
by fifonik
Tue Apr 09, 2019 5:29 pm
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: 1.11.0 slowdown requiring reboot
Replies: 13
Views: 637

Re: 1.11.0 slowdown requiring reboot

Thanks for reply. Will try to enable ACC again (1.0.0.1 target) and wait for the issue. Then will take screenshot with results and ping 1.0.0.1 from my PC. Will check DL BW saturation. I do remember that when this happened I tried to run speed test and got low results. I believe speed test should sa...

Go to advanced search