Search found 45 matches

by NGowner
Mon Apr 09, 2018 10:38 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Faster wifi with 1043nd V1
Replies: 31
Views: 3035

Re: Faster wifi with 1043nd V1

Wasn't my intention, but I can see how it reads that way. I also dug into the downloads section and learned that there are 285 (yes, with the help of Excel, I counted) different builds that have to be maintained just for the Atheros AR71XX chip on the 1.10.x branch alone. Ay caramba! Perhaps the sup...
by NGowner
Mon Apr 09, 2018 9:51 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Faster wifi with 1043nd V1
Replies: 31
Views: 3035

Re: Faster wifi with 1043nd V1

After big disappointment over the speed of WiFi with 'default' GUI wifi setup - my 'best' wifi speed was usually somewhere between 30-40mbs - even with "option nosyns '1'". Doing some 'research' how to set this up on openwrt - using these 2 lines: option txantenna '5' option rxantenna '7'...
by NGowner
Tue Mar 20, 2018 10:14 am
Forum: Other Issues
Topic: Status > Overview
Replies: 3
Views: 559

Re: Status > Overview

Awesome. Thank you!

[NG]Owner
by NGowner
Mon Mar 19, 2018 9:42 pm
Forum: Other Issues
Topic: Status > Overview
Replies: 3
Views: 559

Status > Overview

Here's a question/bug. When Gargoyle is set up as a Gateway I get a LAN section in the Overview section. When Gargoyle is set up as a Wireless Bridge/Repeater, I don't get a LAN section. I'd like to know at which speed my devices are connecting to the bridge, but the Overview page doesn't report it....
by NGowner
Mon Jan 22, 2018 9:36 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Inexpensive, available routers for Gargoyle
Replies: 7
Views: 1487

Re: Inexpensive, available routers for Gargoyle

I just picked up my fourth TPLink Archer C7 off of eBay for $32 shipped.

Just specifically look for a Ver 2 on eBay (message the seller which version it is if it's not advertised or pictured), and you'll be golden.

[NG]Owner
by NGowner
Sat Jan 20, 2018 2:27 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: 75 Mbps
Replies: 44
Views: 6809

Re: 75 Mbps

Partial news. I took the new quota rules listed elsewhere in this forum, implemented them in my main router and turned QOS (upload and download) on. Ran speedtests from my wired gigabit ethernet desktop computer (remember, desktop computer is wired to Archer C7 bridge, then wireless to main Archer C...
by NGowner
Fri Dec 22, 2017 11:36 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: 75 Mbps
Replies: 44
Views: 6809

Re: 75 Mbps

The desktop is gigabit wired to the bridged C7.

N6 Android is wireless.

When I get a chance, I'll plug a laptop I have directly into the main C7 router and do a speedtest and download test from there.

Give me a day or two. I've got family here for Christmas ....

:)

[NG]Owner
by NGowner
Fri Dec 22, 2017 7:55 pm
Forum: Show / Tell / Contribute
Topic: gargoyle-ispy 2017-December-22 08:13
Replies: 37
Views: 5176

Re: gargoyle-ispy 2017-December-22 08:13

You don't mean anything to do with this sort of thing, do you? https://www.gargoyle-router.com/phpbb/viewtopic.php?f=11&t=11318 I wish NGowner would respond there explaining how he, and only he, was able not to be severely impacted when using such features as BW monitoring. Answered to the best...
by NGowner
Fri Dec 22, 2017 7:54 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: 75 Mbps
Replies: 44
Views: 6809

Re: 75 Mbps

Sorry, I missed this response. I don't have QOS enabled. I have lots of Static IPs enabled. I have a few restriction rules in place. And my network is set up as I described above: Main Router: C7 running 2.4 GHz & 5 GHz APs and 2.4 GHz & 5GHz Guest APs 2 C7 Wireless Bridges in 5GHz Mode 1 10...
by NGowner
Sat Dec 09, 2017 11:01 am
Forum: News
Topic: Version 1.10.0 : New stable version with critical security fixes
Replies: 176
Views: 68735

Re: Version 1.10.0 : New stable version with critical security fixes

Tried to upgrade to TP-Link WR1043 V1.8: - upgrade from 1.9.2. => bricked router - upgrade from debriced router/official TPLINK firmware => bricked router. - put back 1.9.2. from debricked router => all ok. So, it's not working on my 1043 V1. I upgraded my 1043ND and an 841ND to 1.10.0. They are bo...

Go to advanced search