Search found 33 matches

by chandran
Sun May 28, 2017 10:08 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1
Replies: 12
Views: 6272

Re: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1

dear Lantis

yes you are right
by chandran
Sun May 28, 2017 2:04 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1
Replies: 12
Views: 6272

Re: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1

Dear Lantis

I did some more experiments. Flashed LEDE,
the speed i got is 45 to 50 mbps 10 to 15 less than the WAN speed.

LEDE is more complicated to install and not as simple gargoyle.

so it is clear that some improvements possible hear.

i love gargoyle interface than lede
by chandran
Tue May 23, 2017 11:01 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1
Replies: 12
Views: 6272

Re: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1

Thanks to jayraj and lantis enabling QOS it become bad again CPU issue no rules are enabled by me at present. so fire wall taking time is some thing i doubt if with same cpu native firm ware able to do better and almost same setting of Native firmware it must minimum mach performance thats what i feel
by chandran
Mon May 22, 2017 12:36 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1
Replies: 12
Views: 6272

Re: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1

As for checking i flashed the TP Link firmware, and surprised to see speed of 60mbps. Flashed Back Gargoule 1.9.2 removed all restrictions, quotas, mac filtering etc. then it give 35 to 40mbps. when i removed all the restrictions settings are equal to OEM. So i think some improvement needed in the G...
by chandran
Sat Apr 08, 2017 6:18 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1
Replies: 12
Views: 6272

Re: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1

i have only enabled quota not qos,
if i disable quota some 4 to 5 mbps change happen. that is i could get up to 34 -35mbps i need to check by flasing company firmware and see if same happens

any way can you tell which is the router which can give this speed, so that i can buy he same
by chandran
Thu Mar 16, 2017 11:09 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1
Replies: 12
Views: 6272

Internet speed TP-Link TL-WDR3600 v1

Dear sir

i have TP-Link TL-WDR3600 v1 with gargoyle 1.9.2 installed
i am usingACT broadband with incoming speed of 60mbps
but my router both via wired as well as as via wifi gives 25 to 30 max mbps
any idea what to do?
by chandran
Sun Dec 18, 2016 12:23 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Successfully flashed a router? Tell Us!
Replies: 289
Views: 311700

Re: Successfully flashed a router? Tell Us!

Dear all I am a user of gargoil for several months now in my TP-Link TL-WDR3600 v1 fist i used 1.6 and was very good version, my router was stable. 1.7 i did not try, But used 1.8.0 and you can see i had posted issue of disconnections later i swiched back to 1.6 again i swiched to 1.8.1 and was usin...
by chandran
Fri Sep 11, 2015 12:34 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: disconnections ? from internet
Replies: 15
Views: 6105

Re: disconnections ? from internet

no use

Also if i enable mac filter systes shows connected but can not get data from net
by chandran
Sun Sep 06, 2015 6:29 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: disconnections ? from internet
Replies: 15
Views: 6105

Re: disconnections ? from internet

dear sir thank you for response 1) may be as you say some issue with the downloaded vertion ? i will download again and re install 2) the issue has nothing to with TL-WR702N , conecting of disconnecting that make no difference only one mistake i did is i did not rdo redownload and install which i wi...
by chandran
Sun Sep 06, 2015 1:24 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: disconnections ? from internet
Replies: 15
Views: 6105

Re: disconnections ? from internet

sir
i did notgot help from you still about this issue of tnot saving the usb setting

to day i put back 1.6 vertion and it works properly

again i re installed the 1.8
but same issue

so it is clear that some issue is their in the code