Search found 7 matches

by timbo
Sun Mar 06, 2016 6:07 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Auralic/UDP Multcast
Replies: 1
Views: 1167

Auralic/UDP Multcast

Hello, I have purchased an Auralic Mini to use as a music steamer and am attempting to connect it to a Gargoylr router (TP-Link TL-WR1043N/ND v1 with 1.8,.1). During install I get a message from the Auralic control app that implies the modem/router needs to support USP/multicast SSHP. I have raised ...
by timbo
Sun Feb 28, 2016 2:22 am
Forum: Other Issues
Topic: Router identification
Replies: 2
Views: 1593

Re: Router identification

Thank you. I followed the link, downloaded the ,bin file, copied a few screens for reference and upgraded.

Took about 5 minutes or less, all smooth, all good (and it seems to fixed on of my 1.5 issues as a bonus).

Rgds
Tim
by timbo
Wed Feb 24, 2016 6:45 am
Forum: Other Issues
Topic: Router identification
Replies: 2
Views: 1593

Router identification

Hello, I have a couple of problems and thought that before I reported them I should try to upgrade to something vaguely current. I have a preinstalled Gargoyle router about 2 years (?) old. It identifies itself as TP-Link TL-WR1043N/ND v1 and running 1.5.10. So it would seem to make sense to get to ...
by timbo
Wed Aug 13, 2014 8:49 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Pre installed router not connecting
Replies: 7
Views: 3148

Re: Pre installed router not connecting

Apologies for the delay. I had removed the modem for the last couple of months and plugged it back in yesterday to collect/check the ipconfig info and noticed that the modem was working. At this stage it looks like a mechanical/cable issue or something to do with the start sequence of various device...
by timbo
Thu May 01, 2014 7:30 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Pre installed router not connecting
Replies: 7
Views: 3148

Re: Pre installed router not connecting

Thanks. I can ping the modem (192.168.0.1) but the message returned is Reply from 192.168..1.1: Destination net unreachable Reply from 192.168..1.1: Destination net unreachable Reply from 192.168..1.1: Destination net unreachable Ping statistics for 192.168.0.1: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost...
by timbo
Sun Apr 27, 2014 9:36 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Pre installed router not connecting
Replies: 7
Views: 3148

Re: Pre installed router not connecting

No screenshots but an update. I've had to leave this as literally everything else has had to be updated (first). I have just now returned to the original machine to get this sorted before putting it into the new environment. I now cannot get to 192.168.0.1 at all. With everything plugged in I have l...
by timbo
Wed Jan 22, 2014 6:56 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: Pre installed router not connecting
Replies: 7
Views: 3148

Pre installed router not connecting

I've just installed a prebuilt Gargoyle TL WR1043BD and replaced a working Dlink 615 router. I can get to the router from the web interface/Chrome and have changed the password but otherwise left it as per the Configuration Guide. But am unable to get to the internet. Is there a simple set of checks...