Search found 53 matches

by uysiquebien
Wed Jan 02, 2019 9:24 am
Forum: Show / Tell / Contribute
Topic: 1.11.x gargoyle-ispy 2018-December-11 17:59
Replies: 32
Views: 4129

Re: 1.11.x gargoyle-ispy 2018-December-11 17:59

Wow, that is terrible. Well, thanks for the information.
by uysiquebien
Wed Jan 02, 2019 7:46 am
Forum: Show / Tell / Contribute
Topic: 1.11.x gargoyle-ispy 2018-December-11 17:59
Replies: 32
Views: 4129

Re: 1.11.x gargoyle-ispy 2018-December-11 17:59

Will 1.11 not support 4 MB routers?
by uysiquebien
Sun Nov 12, 2017 5:46 pm
Forum: News
Topic: Version 1.10.0 : New stable version with critical security fixes
Replies: 179
Views: 75737

Re: Version 1.10.0 : New stable version with critical security fixes

TL-WR741ND v4 successfully upgraded, settings retained, everything OK. Thanks for your work.
by uysiquebien
Sun Oct 02, 2016 4:42 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Android notifications always arrive late (if at all)
Replies: 4
Views: 1720

Re: Android notifications always arrive late (if at all)

Alright, I found out the reason: I had changed the TCP Timeout setting some time ago, making it much shorter. I have changed it to 3600 seconds (the max) and now it looks like it works again. :lol:
by uysiquebien
Sat Oct 01, 2016 1:33 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Android notifications always arrive late (if at all)
Replies: 4
Views: 1720

Android notifications always arrive late (if at all)

Hey, I have a TP-Link TL-WR741N/ND v4 with Gargoyle 1.9.1, configured as a gateway for another wireless router, and notifications on my Android mobile always arrive minutes late, if they arrive at all. That does not happen with 3G, or when my mobile is connected directly to the router that Gargoyle ...
by uysiquebien
Sun Jan 10, 2016 2:25 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: ARPing lags in a pattern
Replies: 1
Views: 1594

ARPing lags in a pattern

I'm using ARPing from a wirelessly connected client to my router and: 60 bytes from xx:xx:xx:xx:xx:xx (192.168.1.1): index=93 time=815.018 msec 60 bytes from xx:xx:xx:xx:xx:xx (192.168.1.1): index=94 time=815.050 msec 60 bytes from xx:xx:xx:xx:xx:xx (192.168.1.1): index=95 time=5.738 msec 60 bytes f...
by uysiquebien
Wed Dec 30, 2015 7:48 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Bridge mode is not working
Replies: 2
Views: 1739

Re: Bridge mode is not working

If only I could compile it for my router...

https://github.com/ericpaulbishop/gargoyle/issues/405

:P
by uysiquebien
Fri Dec 25, 2015 10:41 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Bridge mode is not working
Replies: 2
Views: 1739

Bridge mode is not working

I'm running: | Gargoyle revision ed9d99b | OpenWrt revision r47335 | On a TL-WR741ND v2.4, and bridge mode does not work at all. When I use it, I can't even ping the remote gateway from the Gargoyle router. I don't know what's wrong. From the output of "iw wlan0 station dump" it's obvious ...
by uysiquebien
Fri Dec 11, 2015 9:14 am
Forum: Gargoyle Development
Topic: Questions about building
Replies: 13
Views: 5665

Re: Questions about building

It keeps failing at the same exact spot and my image is not being generated. Anyway I think the problem is different, since a lot of models are actually failing with the next error: [mktplinkfw] *** error: images are too big Makefile:2153: recipe for target 'install' failed What exactly can be done?...

Go to advanced search