Search found 9 matches

by KaJ
Sat Feb 10, 2018 3:50 pm
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: QoS Download Speeds
Replies: 38
Views: 10720

Re: QoS Download Speeds

Docsis 3.1 could imply a modem/gateway-router combo already in front of your gargoyle router. For completeness sake, what exact acc ping target did you use when trying acc? -mgoo It's a modem only, Technicolor TC4400. It's using the first hop where it jumps to ~17ms from <1ms. I also tried googles ...
by KaJ
Fri Feb 09, 2018 6:26 pm
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: QoS Download Speeds
Replies: 38
Views: 10720

Re: QoS Download Speeds

Update: Just tried setting my download speed to 1.1gbps and I got a full 940mbps down. I'm sure I'm never going to saturate my download line and mainly use QoS for bufferbloat/upload, but I would still like to figure out why I can't set it to an accurate number to get close to full speed. I tried AC...
by KaJ
Fri Feb 09, 2018 5:07 pm
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: QoS Download Speeds
Replies: 38
Views: 10720

Re: QoS Download Speeds

It's able to handle it with bandwidth monitoring disabled. With it enabled I was topping out around 650mbps.
by KaJ
Fri Feb 09, 2018 2:19 pm
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: QoS Download Speeds
Replies: 38
Views: 10720

QoS Download Speeds

So I've had my setup for a 350mbps down/25mbps up connection for a while on my WRT3200ACM router. My method was to benchmark with QoS off, set 95% of DL speed and 95% of UL speed and then have the standard Normal/Fast classes (fast is the max 512 byte rule for bufferbloat). When I set these rules my...
by KaJ
Sat Aug 26, 2017 11:28 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: PLEX DNS Rebinding
Replies: 5
Views: 5158

Re: PLEX DNS Rebinding

Thanks for this, I am running into this exact same issue and will try one of the fixes above.
by KaJ
Fri Mar 03, 2017 1:39 am
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: Connection list showing "NA" instead of correct class
Replies: 1
Views: 1023

Connection list showing "NA" instead of correct class

I created a "Plex" class for my server and everything going to that IP should be going to the "Plex" class. However, there are a few instances where it is showing "NA" instead, is this normal? None of my other classes have this issue. http://i.imgur.com/3X2ujTH.jpg
by KaJ
Mon Feb 13, 2017 7:57 pm
Forum: Show / Tell / Contribute
Topic: gargoyle-ispy 2017-February-08 11:37.torrent
Replies: 35
Views: 19613

Re: gargoyle-ispy 2017-February-08 11:37.torrent

Question: When upgrading from one 1.9.X build to the next, is it OK to preserve settings or should it be a fresh install every time?
by KaJ
Wed Mar 06, 2013 6:43 am
Forum: General Discussion
Topic: WAN IP Question
Replies: 5
Views: 4985

Re: WAN IP Question

Public IP of ARRIS is 75.80.104.xx and WAN IP of WNDR3800 is 24.94.19.xxx because assigned by ARRIS DHCP (LAN), WNDR3800 WAN port is connected to ARRIS LAN port, you can change this IP on dynamic (and static) page of ARRIS. If you have 2 or more public IPs assigned to your connection and you want t...
by KaJ
Wed Mar 06, 2013 4:31 am
Forum: General Discussion
Topic: WAN IP Question
Replies: 5
Views: 4985

WAN IP Question

So I just got a WNDR3800 and uploaded gargoyle to it, seems to be working great. I also have a ARRIS DG860 as my modem through TWC and have it set on bridge mode. My question is this: Why under the WAN DHCP in my ARRIS router settings does it show my IP as 75.80.104.xx, but under my WAN IP address o...