Search found 29 matches

by excelsi
Wed Apr 15, 2015 4:22 pm
Forum: Other Issues
Topic: OpenVPN Server not running in 1.7.0
Replies: 9
Views: 7770

Re: OpenVPN Server not running in 1.7.0

Hi,
For my first look and testing OpenVpn works now fine on TPLink-1043ND and firmware 1.7.1.
But after the first router restart the router isn't responsible again like in the firmware versions before. I had to go in failsafe mode again to launch "firstboot". :-(

Thanks for your help!
by excelsi
Wed Apr 15, 2015 4:11 pm
Forum: News
Topic: Version 1.7.1 - Guest Network Support
Replies: 152
Views: 196242

Re: Version 1.7.1 - Guest Network Support

Hi, For my first look and testing OpenVpn works now fine on TPLink-1043ND. But after the first router restart the router isn't responsible again like in the firmware versions before. I had to go in failsafe mode again to launch "firstboot". For Reference: http://www.gargoyle-router.com/php...
by excelsi
Mon Jan 12, 2015 3:51 pm
Forum: Other Issues
Topic: OpenVPN Server not running in 1.7.0
Replies: 9
Views: 7770

Re: OpenVPN Server not running in 1.7.0

ispyisail wrote:eric usually likes another person to confirm the same problem then it usually get esculated as a confirmed bug

Thank you
by excelsi
Sun Jan 11, 2015 3:52 pm
Forum: News
Topic: Version 1.7.0 - Barrier Breaker
Replies: 131
Views: 155700

Re: Version 1.7.0 - Barrier Breaker

Ok i made a new thread with screenshot here:
viewtopic.php?f=6&t=6585
by excelsi
Sun Jan 11, 2015 3:51 pm
Forum: Other Issues
Topic: OpenVPN Server not running in 1.7.0
Replies: 9
Views: 7770

OpenVPN Server not running in 1.7.0

Hi,

at my TPLINK WR1043ND i have the problem that the OpenVPN Server is not in running state after first configuration (see in the Attachement)
The OpenVPN Server Port is set to Default Port 1194 not like in this screenshot.
Can you help me to troubelshoot this Problem?

Thanks
by excelsi
Sun Jan 11, 2015 4:35 am
Forum: News
Topic: Version 1.7.0 - Barrier Breaker
Replies: 131
Views: 155700

Re: Version 1.7.0 - Barrier Breaker

How Long? In the case if its realy a problem, where are log files i can take out for troublshooting if im in the commandline before execute "firstboot"? \ don't know but if I were you I would try "fistboot" then create VPN keys but wait 30 minutes+ Ok thanks waiting more (overni...
by excelsi
Sat Jan 10, 2015 3:48 pm
Forum: News
Topic: Version 1.7.0 - Barrier Breaker
Replies: 131
Views: 155700

Re: Version 1.7.0 - Barrier Breaker

How Long? :-)
In the case if its realy a problem, where are log files i can take out for troublshooting if im in the commandline before execute "firstboot"?
by excelsi
Sat Jan 10, 2015 5:43 am
Forum: News
Topic: Version 1.7.0 - Barrier Breaker
Replies: 131
Views: 155700

Re: Version 1.7.0 - Barrier Breaker

Hi, i tested the latest 1.7.X release on my WR1043ND v1. What is still not working is a standard OpenVpn server configuration. After i click save and wait for more then 10 minutes still "Setttings are being applied" and the router is completly unreachable, then i have to reset the router o...
by excelsi
Fri Jun 27, 2014 1:55 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: TLWR1043ND - WAN and WLAN connections unstable
Replies: 5
Views: 4418

Re: TLWR1043ND - WAN and WLAN connections unstable

I also have these Wlan Issues with 1043ND and Firmware 1.6.1 and sometimes i have to configure the wlan Settings again because a restart doesnt help. It would be nice if you can fix this issue soon as possible. Also my OpenVPN doesnt work anymore since for a short time in Version 1.5.6. The router s...
by excelsi
Fri Oct 18, 2013 5:51 pm
Forum: News
Topic: Version 1.5.11 - Translations
Replies: 128
Views: 164777

Re: Version 1.5.11 - Translations

Hi, so far so god installed the new firmware and its running all good. But one thing im sorry to say this: OpenVPN still doesnt work on my site with 1043ND. I made a standard OpenVPN Server confiugration sucessfully and after that the router stocks completly: Only short acess the Config Web Site and...