Search found 18 matches

by danielkza
Thu Jan 23, 2014 5:55 pm
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: QoS app. detection ordering problems
Replies: 2
Views: 1436

Re: QoS app. detection ordering problems

Now that I'm thinking a bit, it would be even better if the generated protocol order would follow how they are used in QoS rules.
by danielkza
Thu Jan 23, 2014 4:55 pm
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: QoS app. detection ordering problems
Replies: 2
Views: 1436

QoS app. detection ordering problems

I reported this in the bugtracker but it doesn't seem to be used a lot, so I'll repost it here (m) Basically l7protocol rules that are subset of others (e.g. httpvideo vs. http) won't ever work because the checks are done in alphabetical order. I wrote a patch to the iptables generation script so pr...
by danielkza
Wed Nov 13, 2013 2:29 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: TL-WDR4300: Degraded wireless performance in 1.5.11
Replies: 3
Views: 2716

TL-WDR4300: Degraded wireless performance in 1.5.11

I had been using Gargoyle 1.5.9 in my TP-Link WRD4300 for some months, and now after upgrading to 1.5.11 wireless performance has went down significantly, in the exact same location and setup I used to get 4 signal bars (in Fedora 19, GNOME 3 with NetworkManager) now I only get 2. Average bandwidth ...
by danielkza
Wed May 22, 2013 12:59 am
Forum: News
Topic: Version 1.5.10
Replies: 203
Views: 206875

Re: Version 1.5.10

I just upgraded and my USB flash drive is no longer being mounted in /overlay, but on a /tmp folder instead. Is it possible it broke because I'm using the uuid to identify it? EDIT: Changed uuid to a device path, still not working. Here is my /etc/config/fstab: EDIT2: I had to reinstall the block-mo...
by danielkza
Sat Apr 13, 2013 12:56 pm
Forum: General Discussion
Topic: Best version for TP-LINK TL-WDR4300
Replies: 1
Views: 3171

Best version for TP-LINK TL-WDR4300

I just replaced my TL-WR1043ND for a TL-WDR4300, and just installed 1.5.9 without any problems so far, but I'd like to know if it's worth it to go for nightly/trunk builds, specially since I'm a little bit disappointed with 5GHz performance.

Thanks in advance.
by danielkza
Wed Jan 23, 2013 2:17 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: WR-1043ND 1.5.8 instability
Replies: 10
Views: 5063

Re: WR-1043ND 1.5.8 instability

I upgraded and nothing changed, I have random Wifi ping spikes in the order of half a second per ping, apparently with no apparent reason. Wi-fi also doesn't come back after a scheduled reboot: I had to resort to restarting Wi-fi in /etc/rc.local. :(
by danielkza
Sun Jan 20, 2013 11:57 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: WR-1043ND 1.5.8 instability
Replies: 10
Views: 5063

Re: WR-1043ND 1.5.8 instability

Bumping this thread to see if anyone had any improvements with 1.5.9 before I upgrade.
by danielkza
Sat Dec 22, 2012 11:50 am
Forum: Monitoring / Quota / QoS Issues
Topic: QoS configuration disappears after power loss and breaks WAN
Replies: 26
Views: 17166

Re: QoS configuration disappears after power loss and breaks

You cannot use two tabs at the same time to modify your router. This is true of the QoS screens and all other screens as well. This is true not just for two tabs in the same browser but also for two different computers at the same time. The Gargoyle interface is not a multi-user design. You cannot ...
by danielkza
Sat Dec 22, 2012 2:06 am
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: WR-1043ND 1.5.8 instability
Replies: 10
Views: 5063

Re: WR-1043ND 1.5.8 instability

I did try to adjust it to 23dBm with only a small improvement: instead of getting drops every 2 minutes I'd get them every 5 minutes or something. Something else that did help a bit surprisingly was to move my wireless adapter a bit closer to the router. I did not think weak signal was a problem sin...
by danielkza
Fri Dec 21, 2012 3:32 pm
Forum: Hardware / Installation Issues
Topic: WR-1043ND 1.5.8 instability
Replies: 10
Views: 5063

Re: WR-1043ND 1.5.8 instability

After a couple of days with raz's linked build I no longer see reboots but Wireless still drops very frequently. It starts with mild latency spikes to 30-50ms which then escalate to 1000ms latency after about a minute, until packet loss kicks in. No messages in the system logs at all. Same behavior ...