Search found 9 matches

by ekpyr
Mon Nov 19, 2012 9:40 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Wireless points inaccessible after a week on 1.5.7
Replies: 8
Views: 3166

Re: Wireless points inaccessible after a week on 1.5.7

I have a similar issue. Cant connect w/wifi the next day from any laptop.

Gargoyle Version:1.5.8
Model:TP-Link TL-WR1043N/ND v1

The problem happens within a day. I have to restart the router to be able to reconnect with Wifi. This is running 1.5.8.

Going to try reflashing to see if it helps.
by ekpyr
Tue Mar 20, 2012 5:06 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Slow peformance between TL WR1043ND AP and Client Bridge
Replies: 5
Views: 4564

Re: Slow peformance between TL WR1043ND AP and Client Bridge

I think 35 was the default it was set to. I don't believe I changed that.

Can you run an actual speed test over the wireless using iperf like I ran?
by ekpyr
Sun Mar 18, 2012 5:27 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Slow peformance between TL WR1043ND AP and Client Bridge
Replies: 5
Views: 4564

Re: Slow peformance between TL WR1043ND AP and Client Bridge

To rule out iperf performance issues, here's it running from the CB to my desktop via Ethernet. Desktop was the server, the CB was the client. ------------------------------------------------------------ Server listening on TCP port 5001 TCP window size: 64.0 KByte (default) ------------------------...
by ekpyr
Sun Mar 18, 2012 5:21 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Slow peformance between TL WR1043ND AP and Client Bridge
Replies: 5
Views: 4564

Re: Slow peformance between TL WR1043ND AP and Client Bridge

To add to this, I have a TL 150Mbps Wireless N USB Adapter that I plugged into the desktop sitting next to the CB router and had it connect to the AP in the other room. Conditions are exactly the same, except my desktop is connecting to the AP through a USB adapter instead of the CB router + Etherne...
by ekpyr
Sun Mar 18, 2012 5:15 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Unresponsive
Replies: 5
Views: 3636

Re: Unresponsive

What's your wireless config?

Run:

Code: Select all

cat /etc/config/wireless


Blank out your keys, MAC and SSID before posting.

Check the channel saturation in your area. Go to this URL: http://tools.meraki.com/stumbler
by ekpyr
Sun Mar 18, 2012 5:12 am
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Slow peformance between TL WR1043ND AP and Client Bridge
Replies: 5
Views: 4564

Slow peformance between TL WR1043ND AP and Client Bridge

I've spent the last few hours trying to hunt down why the connection between my WR1043ND AP and CB is so slow. Both routers run 1.5.4. To test, I installed iperf on both routers: opkg update opkg install iperf I then set one up as the server (192.168.1.1): iperf -s The other as a client to the serve...
by ekpyr
Sat Mar 17, 2012 11:03 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Client bridge stops working after a few hours
Replies: 10
Views: 8002

Re: Client bridge stops working after a few hours

Interesting... logs for the gateway (main AP). It looks like it spontaneously restarted? Mar 17 19:29:18 gateway daemon.info hostapd: wlan0: STA 40:a6:d9:5a:1c:0b WPA: group key handshake completed (RSN) Mar 17 19:29:18 gateway daemon.info hostapd: wlan0: STA 10:93:e9:07:09:ac WPA: group key handsha...
by ekpyr
Sat Mar 17, 2012 10:54 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Client bridge stops working after a few hours
Replies: 10
Views: 8002

Re: Client bridge stops working after a few hours

The wireless just cut out. I was in the middle of a SC2 game, so I switched the client router's WLAN mode to B and it came back up. Here's the log: Around Mar 17 19:41:56 is when I think I switched wireless modes. Is this some sort of WPA issue? Dec 31 16:00:28 office user.info kernel: usbcore: regi...
by ekpyr
Sat Mar 17, 2012 10:01 pm
Forum: Network / Wireless Issues
Topic: Client bridge stops working after a few hours
Replies: 10
Views: 8002

Re: Client bridge stops working after a few hours

I see a few of these threads on the forums. I am also seeing dropouts. I have a similar setup. One main wr1043nd connected to the internet acting as an AP and a wr1043nd acting as a repeater/bridge. Both run 1.5.4. The main wr1043nd AP works fine. Hasn't had any issues whatsoever. The repeater/bridg...