Search found 6 matches

by bjb
Fri Mar 09, 2012 3:43 pm
Forum: News
Topic: Version 1.5.4 & 1.4.7
Replies: 70
Views: 118233

Re: Version 1.5.4 & 1.4.7

I have some problems with 1.5.4. Atheros 5006 Wireless adapter has unstable WiFi connection now. I'm not sure if it cause by 1.5.4, but connection problems appeared after I've flashed my router to 1.5.4. Another laptop with 1x1 wireleass adapter works fine. Both laptops are locked to specific IP by...
by bjb
Tue Dec 13, 2011 6:03 pm
Forum: Other Issues
Topic: 1.4.4 and 1043ND
Replies: 7
Views: 3214

Re: 1.4.4 and 1043ND

I think the reason it is in 1969 has to do with the timezone correction (IE GMT starts at Jan 1,1970) but since I am in a negative timezone, it appears to be 1969 for 4 hours.
by bjb
Tue Dec 13, 2011 12:02 pm
Forum: Other Issues
Topic: 1.4.4 and 1043ND
Replies: 7
Views: 3214

Re: 1.4.4 and 1043ND

Ok, I have found the problem. I logged into the router to check the cron entries in /etc, and checked the current date/time on the router. It was Dec 31/1969, late in the day (I think it was around 22:30) It just so happens that it would hit the end of the day exactly 4 hours after the unit was boot...
by bjb
Mon Dec 12, 2011 4:43 pm
Forum: Other Issues
Topic: 1.4.4 and 1043ND
Replies: 7
Views: 3214

Re: 1.4.4 and 1043ND

Ok, I will setup a syslog server (I have a laptop which will work). I just rebooted 4 hours after that last reboot. Very consistent! I am going to try a "find /etc -name xxx" and see what happens. Also I will look for cron entries executing at that time(after double checking time setting o...
by bjb
Mon Dec 12, 2011 12:55 pm
Forum: Other Issues
Topic: 1.4.4 and 1043ND
Replies: 7
Views: 3214

1.4.4 and 1043ND

I upgraded my TL-1043ND (v1.8) to 1.4.4 from 1.4.2 (which worked reasonably well except for wireless issues). Now the wireless seems ok, but I have one issue that has come up. For some reason, it is rebooting every 4 hours literally to the minute. I did notice it reboot occasionally with the new fir...
by bjb
Wed Aug 17, 2011 11:29 am
Forum: General Discussion
Topic: TP-Link TL-WR1043ND & 1.4.0 UPDATE
Replies: 1
Views: 1174

Re: TP-Link TL-WR1043ND & 1.4.0 UPDATE

Hi,

I successfully updated my TL-WR1043ND to 1.4.0 from 1.3.16 with no issues. :)

Remember to save your config first!